2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جوری تونستی شروع کنی سختت نبود یهو درس بخونی؟ دلت نمی خواست کار دیگ کنیکلاس انلاین نگاه میکردی؟

صفحه چهارم این تاپیک کامل توضیح دادم ماجرامو بخون

بله کلاس میدیدم

فقط صنوبر🌹

@Sashmir86

فردا پیام میدم باشه؟

فقط یکم برام از وضعیت درس خوندنت و اینکه کتاب هات چی هستن؟ تست زدی تاحالا ؟ مدرسه ات خوبه و با مدرسه پیش میری؟؟ ازمون قلمچی تاحالا دادی؟؟

کلاس انلاین نمیبینی ووو...کلا بگو

فقط صنوبر🌹

فردا پیام میدم باشه؟فقط یکم برام از وضعیت درس خوندنت و اینکه کتاب هات چی هستن؟ تست زدی تاحالا ؟ مدرس ...

باش فردا که پیام دادی اینارم همونجا بهت میگم:)🫶منتظرم

Am ok..

😂😑زحماتشو بردی زیر سوال آخه تراز هفت هزار چیزی نیست

ببینننن اخه قلمچیو نمیدونم ولی میدونم برا تجربی با این حجم از رقابت تراز ۷۰۰۰ توی کنکور چیز جالبی نیست یعنی رشته تاپی نمیشه اورد

Am ok..

باش فردا که پیام دادی اینارم همونجا بهت میگم:)🫶منتظرم

من گوشیمو دادم تعمیر عشقم و میخوام با گوشی مامانم بهت پیام بدم بگم که عقب نمونی

الانم با لپ تابم تو سایت هستم برا همین گوشی تایممحدودی دستمه نمیتونم اونجا باهات صحبت کنم

اگر میخوای صبر کن تا هفته دیگه گوشیمو بگیرم یا همینجا بگو

شرایطم سخته =>>> خخخخخخ

فقط صنوبر🌹

ببینننن اخه قلمچیو نمیدونم ولی میدونم برا تجربی با این حجم از رقابت تراز ۷۰۰۰ توی کنکور چیز جالبی نی ...

شما هنوز دهمی اگه تا دوازدهم دوم آوردی و پاره نشدی و حجم درسا هزار برابر سخت نشد بیا حرف بزنیم

بعدشم قلم چی تراز ماکس تا ۸ هزار و خورده ای هست

تو کنکور بله کمه