2777
2789

۲۳ سالمه.تا چندماه پیش هر خواستگاری میومد بابام نمیپرسید کیه.همه رو رد میکرد و میگفت زوده.الان مامان و بابام دوتایی واسه ازدواج خیلی بهم فشار میارن.از صبح که بیدار میشن تا شب میگن فقط تا سال دیگه فرصت داری.اگه تا سال دیگه ازدواج نکنی دیگه باهات حرف نمیزنیم و .....

دارن دیوونم میکنن

منم امادگی ازدواج ندارم کسی هم به دلم نمیشینه

اگه با شوهرتون مشکل دارین،اگه همدیگه رو دوست ندارین،اگه خیانت دیدین،اگه جنگ و دعوا دارین،اگه نمیتونین شکم خودتونو سیر کنین،نباید بچه بیارین.شما در برابر زندگی بچه هاتون مسئولین.بچه ارامش روحی و روانی و تامین مالی میخواد.نباید از بچه دار شدن فقط زاییدن رو بلد باشین.اگه با شوهرتون جر و بحث دارین اما به خاطر بچه طلاق نمیگیرین،دارین روح و روان و زندگی بچه رو خراب میکنین.ضربه ای که بحث و جدل و بی محبتی به روح بچه وارد میکنه،طلاق وارد نمیکنه...کاربری دست دونفره.سوالات و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه الان مشتاق ازدواجن پس چرا رد میکردن

اصلا نمیدونم چرا یهو اینجوری شدن

اگه با شوهرتون مشکل دارین،اگه همدیگه رو دوست ندارین،اگه خیانت دیدین،اگه جنگ و دعوا دارین،اگه نمیتونین شکم خودتونو سیر کنین،نباید بچه بیارین.شما در برابر زندگی بچه هاتون مسئولین.بچه ارامش روحی و روانی و تامین مالی میخواد.نباید از بچه دار شدن فقط زاییدن رو بلد باشین.اگه با شوهرتون جر و بحث دارین اما به خاطر بچه طلاق نمیگیرین،دارین روح و روان و زندگی بچه رو خراب میکنین.ضربه ای که بحث و جدل و بی محبتی به روح بچه وارد میکنه،طلاق وارد نمیکنه...کاربری دست دونفره.سوالات و مشکلات بقیه رو هم میزاریم