2777
2789

طول سرویکسم کمه دکتر گفته پساری بزار تجربه دارین خوبه؟؟؟؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!
من سه هفته گذاشتم من بچم پایین بود 

چند هفته گذاشتی طولت چن بود؟

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته چندی سرویکس چنده

۱۶ سرویکس ۲۵ سرکلاژ نمیکنه ی هماتوم پایین دهانه دارم

عزیزم منظورم الان نیست که شش سال پیش فکر کنم دو نیم بود کلا سه هفته شد 

آها هفته آخر گذاشتی

سلام 

منم پساری داشتم سر پسرم فقط باید خیلی مراعات کنی و  دراز بکشی و اصلا کار نکنی... حمامم در حد 5 دقیقه نشسته روی چهارپایه بلند دستشویی هم حتما فرنگی استفاده کنی  چون پساری داری مستعد عفونت واژن میشه آدم برای همین دکتر یه شوینده خاص بهم داده بود ک حتما روزانه با اون خودمو شستشو بدم ان شاالله ک بسلامتی زایمان کنی نگران نباش این دورانم میگذره

اَلحَمدُلِلّهِ کَما هُوَ أَهلُهُ
سلام  منم پساری داشتم سر پسرم فقط باید خیلی مراعات کنی و  دراز بکشی و اصلا کار نکنی... حم ...

سلام عزیزم ممنون انشاءالله 

شما طول سرویکست چن بود؟