2777
2789
عنوان

چيكار كنم اين ادم بيخيالم بشه؟

60 بازدید | 11 پست

نامزدم كه قبلا باهاش بودم چندسال خيلي اذيتا كرد منو خيانت دروغ ترك كردن بدون دليل 

الان برگشته و خيلي سمجه از هرجا بلاكش ميكنم از يه جا ديگه مياد از كار و زندگي انداختتم احساس افسردگي گرفتم كه دوباره تو زندگيم راه باز ميكنه بياد چيكار كنم؟؟؟؟

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیم کارتتو عوض کن

اره خودمم توي همين فكرم خيلي ادم كنه اي هست واقعا منم ازش بدم اومده ديگه بعد اينهمه مشكل 

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠
وقتی با حرف قانع نمیشه برو شکایت کن..دادگاهی بشه قضیه بیخیال میشه.زندون بره حالش جا بیاد

بالا گفتم بينمون حرمت هست يعني اينجوري نيست كه دعوا و فحش كاري داشته باشيم

بالا گفتم بينمون حرمت هست يعني اينجوري نيست كه دعوا و فحش كاري داشته باشيم

داذگاهی بشه که ربطی به دعوا نداره..پلیس جلوشو میکیره میگ به جرم مزاحمت بازداشتی..ببین اگه خیلی گیر داد و کنه هست شکایت کن

مامان ویهان و آیهان
بهت خیانت کرد و زینتون حرمته؟عجب

اونكه زير بار نميره كه خيانت كرده اما من متوجه شدم