2777
2789
عنوان

از دست خواهرم ناراحتم

322 بازدید | 22 پست

فقط ی خواهر دارم ک سه سال از خودم کوچیکتره خودم سی سالمه همیشه حمایتش کردم هر وقت پول قرض خواست بهش دادم حتی هروقت پیام میده شارژ برام بفرست براش میفرستم تولدش براش کادو میخرم ولی هیچ وقت کمکی بهم نکرد از وقتی بچم ب دنیا اومده نیومد حتی بهم سر بزنه شوهرم همش سرکوفت میزنه بهم ک خواهرت نمیاد پیشت بهش میگم میگه ب من چ پارسا تولد دخترم بود تولد دوسالگیش نیومد بهونه اورد امسال هم بهش گفتم گفت سر کارم نمیتونم بیام گفتم مرخصی بگیر گفت نمیتونم ولی استوریاشو میبینم با دوستاش تولداشون شرکت میکنه حتی تولد بچه دوست صمیمیش میره اونوقت با من اینطوریه چی کار کنم ب نظرتون باش قطع ارتباط کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطع ارتباط نه, ولی اصلا حتی یک قدم کوچک براش برندار ,حتی اگه کمک تو براش حیاتی باشه ,این کارا بی قدر و منزلت کردن خودتونه نه مهربونی و دل بی کینه و این چرندیاتی که تو سرمون کردن

به قول معروف بمیر واسه کسی که تب میکن برات

عزیزم همینهارو با خودش درمیون بزار با محبت و عشق ،چرا باید قطع رابطه کنید؟ اون یا اصلا روحش هم خبر نداره که شما ازش چه خواسته هایی دارید و متوجه نیست یا اگر هم خبر داره شما باید بپذیرید که خواهرتون مثل خودتون محبتش رو بروز نمیده و محبت کردن در اولویت زندگیش نیست پس توقعتون رو ازش کم کنید و البته نه به نشانه اعتراض بلکه برای اصلاح رابطه اتون بیشتر از اندازه ای که براوتن ایجاد حق و توقع میکنه بهش توجه و محبت نکنید

خدایا، ولىّ‏ ات حضرت حجّة بن الحسنكه درودهاى تو بر او و بر پدرانش باد در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى كه خوشایند اوست ساكن زمین گردانیده،و مدّت زمان طولانى در آن بهره‏ مند سازى(ترجمه دعای اللهم کن لولیک...)

باهاش قطع ارتباط نکن ولیی تمام کمکهای مادی و معنوی که بهش میکردی به طور کااامل قطع کن و دیگه هم ازش هیچ انتظاری نداشته باش

اون بدون تو بیشتر بهش خوش میگذره و دوستاشو به تو ترجیح میده تو هم بدون اون خوش باش و هیچ توقعی ازش نداشته باش

خیلی احساس تنهایی میکنم هیچکسو تو دنیا ندارم وقتی گفت نملاد تولد دخترم بعدش گریم گرفت ب حال تنهاییم ...

منم. خودمو کم کردم. مثه خودشون. جالبه گله میکنن ولی جواب میدم مثه خودتون و تمام! لااقل حالم خوبه با خودم که از خودم مایه نمیذارم الکی

من همین یه دونه ام!
خواهری که تو بهش بگی بیا و بیادم به درد نمیخوره چه برسه به اینکه التماس میکنی و نمیاد.اون تودش باید ...

ولی خواهر شوهرهامو دعوت هم نکنم خودشون میان شوهرم بهم سرکوفت میزنه هرچی بهش گفتم بیا شوهرم سرکوفت میزنه میگه ب من چ 

عزیزم همینهارو با خودش درمیون بزار با محبت و عشق ،چرا باید قطع رابطه کنید؟ اون یا اصلا روحش هم خبر ن ...

الان دیگه دوس ندارم برم تو باشگاهی ک باهم ورزش میکنیم دوس ندارم برم خونه پدرم دیگه ک ببینمش 

ولی خواهر شوهرهامو دعوت هم نکنم خودشون میان شوهرم بهم سرکوفت میزنه هرچی بهش گفتم بیا شوهرم سرکوفت می ...

درست میگه سرکوفت زدن همسرت مقصرش خواهرت نیست خودت اگه ضعف نشون ندی و این قضیه بی اهمیت باشه برات اون هم بی اهمیت میشه و استفاده ابزاری نمیکنه عزیزم 

باید بپذیرید که همه ی ادما مثل هم نیستن و ماها ادمهای متفاوتی هستیم و بهیچ وجه اجازه نداریم بابت رفتارهای هرکدوم از خونواده هامون همدیگر رو سرزنش کنیم 

خدایا، ولىّ‏ ات حضرت حجّة بن الحسنكه درودهاى تو بر او و بر پدرانش باد در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى كه خوشایند اوست ساكن زمین گردانیده،و مدّت زمان طولانى در آن بهره‏ مند سازى(ترجمه دعای اللهم کن لولیک...)
عزیزم همینهارو با خودش درمیون بزار با محبت و عشق ،چرا باید قطع رابطه کنید؟ اون یا اصلا روحش هم خبر ن ...

همه این چیزها رو بهش گفتم یادمه وقتی نامزدیمبود میگفتم بیا کمکم میگفت ب من چ مگه نامزدی منه مال تو ولی دوستاش بهش میگن میره تو کافه باهاشون تولد میگیرن دوستاش تولد بچشون باشه میره من چی منو چی میبینه من فقط ی خواهر دارم حتی تو تولد شوهر دوستش هم رفت حالا من باید چیکار کنم وقتی مستقیم میگه نمیتونخ بیاد

الان دیگه دوس ندارم برم تو باشگاهی ک باهم ورزش میکنیم دوس ندارم برم خونه پدرم دیگه ک ببینمش 

به نظرت با این رفتارت بیشتر چه کسی آسیب میبینه؟

خودت یا خواهرت؟

کینه گرفتن اولین و تنها آسیبش به خودته 

همه این چیزها رو بهش گفتم یادمه وقتی نامزدیمبود میگفتم بیا کمکم میگفت ب من چ مگه نامزدی منه مال تو و ...

راه حل دوم 

خواهرت رو همینطوری بپذیر و توقعت رو ازش کم کن