2777
2789
عنوان

از دست خواهرم ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 22 پست

ببین ما واقعا هیچ وقت نمیتونیم هیچ کس رو درست کنیم جوری که باب میل ما رفتار کنن 

فقط و فقط میتونیم خودمون افکارمون رفتارمون و نگاهمون و باورهامون رو تغییر بدیم 

با تغییر خودمون ،همه چیز تغییر میکنه بهت قول میدم

خدایا، ولىّ‏ ات حضرت حجّة بن الحسنكه درودهاى تو بر او و بر پدرانش باد در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى كه خوشایند اوست ساكن زمین گردانیده،و مدّت زمان طولانى در آن بهره‏ مند سازى(ترجمه دعای اللهم کن لولیک...)
راه حل دوم  خواهرت رو همینطوری بپذیر و توقعت رو ازش کم کن

عزیزم من وقتی براش هیچ ارزشی ندارم فقط وقتی کمک مالی ازم میخواد چ کار باید کنم ادم باید مهر محبتو خرجادمی کنه ک ببینه دوسش داره براشاهمیت داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من وقتی براش هیچ ارزشی ندارم فقط وقتی کمک مالی ازم میخواد چ کار باید کنم ادم باید مهر محبتو خر ...

دقیقا همینه 

بدون دلخوری بدون خشم و کینه ،وقتی سراغت میاد  اگه برات مقدور نیست براش فداکاری نکن خودتو به آب و آتیش نزن

اینکه بدون کینه باشه خیلی مهمه

وقتی کینه به دل بگیری یعنی تو ذهنت این آدم خیلی بزرگه برات خیلی دغدغه اش رو داری وابستگی داری بهش و چون خواسته هات رو نمیبینه ناراحت میشی 

اما اگه تو خیابون یه غریبه سلام نکنه بهت ناراحت نمیشی چون دغدغه ات نیست

نمیگم بی تفاوت باش  

حرفم اینه اولویتت خواهرت نباشه 

اولویتت خودت و حال خوبت باشه

اگه یه وقتی دلت براش تنگ شد بخاطر حال خوب خودت بهش زنگ بزن 

نه اینکه ته دلت بگی دارم بهش لطف میکنم حالشو میپرسم 

کمکها و لطها هم همینطور اگه خودت خوشحالی انجامش بده وگرنه نیتت لطف به اون نباشه

یه کم پیچیده اس ولی راه گشاست کم کم تمرین کنی 

خدایا، ولىّ‏ ات حضرت حجّة بن الحسنكه درودهاى تو بر او و بر پدرانش باد در این لحظه و در تمام لحظات سرپرست و نگاهدار و راهبر و یارى گر و راهنما و دیدبان باش، تا او را به صورتى كه خوشایند اوست ساكن زمین گردانیده،و مدّت زمان طولانى در آن بهره‏ مند سازى(ترجمه دعای اللهم کن لولیک...)

هروقت شوهرت هم خواست سرزنش کنه بگو هرآدمی یه مدلی داره دلش نمیخاد بیاد نمیتونه بیاد چه ایراد داره (وقتی تو سخت نگیری اونم سخت نمیگیره یواش یواش)

دقیقا همینه  بدون دلخوری بدون خشم و کینه ،وقتی سراغت میاد  اگه برات مقدور نیست براش فداکا ...

خوب گفتی عزیزم من ادم دل نازکیم همیشه شوهرم میگه از بس ذهنت درگیر حرفای این اونه منفی هستی هیچی نمیشی تو زندگیت فقط خودتو تخریب میکنی نمیدونم چی کار کنم خودمو تغییر بدم

خوب گفتی عزیزم من ادم دل نازکیم همیشه شوهرم میگه از بس ذهنت درگیر حرفای این اونه منفی هستی هیچی نمیش ...

اولین قدم خود دوستی هست 

با خودت مهربون باش و خودت رو با رفتارهای که دیگران باهات میکنن تعریف نکن 

روی اعتماد به نفست کار کن و تحلیل و آنالیز رفتارهای دیگران رو بزار کنا فقط و فقط حواست به فکر خودت و نگاه خودت به زندگی باشه

گاهی برای خودت یه چای بریز و به خودت بگو :یه چای اختصاصی برای بانو

باشگاه که میری تو اینه به خودت لبخند بزن و بگو چون خیلی دوستت دارم میام باشگاه که لذت ببریم ...

اولین قدم خود دوستی هست  با خودت مهربون باش و خودت رو با رفتارهای که دیگران باهات میکنن تعریف ...

این حرف های روانشناسی فقط خودمون گول میزنیم ولی در واقعیت جور دیگری هست زندگی

این حرف های روانشناسی فقط خودمون گول میزنیم ولی در واقعیت جور دیگری هست زندگی

اگه من با همین حرفای روانشناسی گول زنک تونستم خودمو نجات بدم...تو هم میتونی