2789

اگر ب خودم بود برای راحتی هر دومون حتمی دوست داشتم بگیرم سرویس ولی خب الان شرایطمون جوری باید از خرج اضافه بقول علما بپرهیزم  

مسیری ک میریم پیاده با بچم ۱۰_۱۵ دیقه میشه .

بچم ۴ سال و نیمه اس،پارسال ۲ ماه ربردمش مهد ،ولی خودم همش بردم و اوردمش پیاده.

ولی خب تو زمستو و اینا فک نکنم پیاده جالب باشه نه؟

شهرمون اونقدر زمستونای سخت نداره ولی خب سرما داره بالاخره.

شما ک تجربه دارید بهم بگید اگر واقعا ادیت میشیم بعدا تو سرما الان فکر باشم .حالا میدونم تا حرف بزنم شوهرم میگ دو قدم راه سرویس میخواد چیکار  

کلا ۱۰۰ کیلومتر هم از نظر اون دو قدم راهه.

کاش خودم دست ب جیب بودم نمیخواست الان تاپیک بزنم ببینم ضروریه یا نه  

اگه یه بچه داری. خودت ببر و بیارش.  اصلا تو راه خیلی هم بهتون خوش می گذره. من بچه ام کلی ذوق می کرد صبح ها که می بردمش مهدکودک!  بعد که می بریش مهد خودت هم می تونی بری پیاده روی و خرید کنی! 

یا ارحم الراحمین

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من پارسال برای دخترم گرفتم...زیر یک کیلو متر بودیم...میشد ماهی ۳۰۰

الان همون مسیرو میگه ۷۵۰ منم نگرفتم..دخترم بزرگه دیگه ششمی هستش...پیاده ده دقیقه راهه

پدربزرگشم میگه من میبرم گاهی...الانم بنده خدا برد دخترمو

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

عزیزم چه شهری هستین؟ خودت ببین تواناییش رو داری ببری بیاری یا توانایی مالی سرویس رو داری اینجا که ماها نمیدونیم مسیر خونتون چقدره و به چه شکله و هوای شهرتون چقدر سرد میشه!! خدایی واسه چه چیزایی تاپیک میزنید 😁

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

من بچه ندارم عزیزم ولی یادم میاد پیش دبستانی ما هم با خونمون تقریبا یه ربع راه بود بعد همیشه مامانم با داداش کوچیکم پیاده میبرد و میاوردم خیلی هم خاطره خوبی برام مونده

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️

منو پسرام هر صب یکیشون کالسکه یکیشون پیاده میریم پیش دبستان حدود ده دقیقه پیاده رویه....

ولی خیلی دوست داریم مسیرو کلا اهل پیاده روی زیادیم هممون

وقتی سرد بود نهایتا یکم دیرتر میرین

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ده دقیقه که نیاز به سرویس نداره 

انگار صبح به صبح میری پیاده روی 

روزای که برفی بارونی اومد فوقش یه تاکسی بگیر

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
عزیزم چه شهری هستین؟ خودت ببین تواناییش رو داری ببری بیاری یا توانایی مالی سرویس رو داری اینجا که ما ...

گلم کلی نوشتم شرایط رو فک کنم فقط عنوان رو خوندی ولی راست میگی .دیگ گفتم چهتر نفر تجربشون شاید گفتن من بس تجربه استفاده کنم