2777
2789
عنوان

کادو تولدی ک همسرم داده عوض کنم؟

210 بازدید | 16 پست

سلام من دیروز اولین تولد متاهلی بود بعد همسرم برای گوشی a54 گرفته بعد خودم a11 داشتم خودش میگفت دستو بالم بستس فعلا بهترشو چن وقت دیگ میگیرم 

حالا از قبل برای روز زنو این چیزا دوتا سکه پارسیان دارم به نظرتون گوشیمو عوض کنم اون سکه هارم بزارم روش آیفون ۱۱ بگیرم ؟یا اینو استفاده کنم چن ماه بعد خودم کار کنم بزارم روش یا خودش بعدا میخواد عوض کنه بزارم خودش عوض کنه؟

S23 اولترا بخرید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار خودش عوض کنه

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

تجربه من نشون داده هدیه همسر رو عوض نکن چون بعدا بهونه داره که منکه هرچی میخرم تو دوست نداری ... اما بعدا چیزایی که دوست داری یا نیاز داری رو بگو تا موقع خرید تولد یا هر مناسبتی بدونه چی بخره 

همونa54خوبه دیگه استفاده کن ازش انقد که خودش خراب بشه من اصلا تاحالا گوشی نو عوض نکردم فقط خراب شده یکی‌دیگه گرفتم ناشکری هم نکن خیلیا شوهراشون همونو هم نمیخرن اصلا من هرسال شوهرم یدونه کیک‌میخرید امسال درکنارش یدونه هم انگشتر خریده بود باز نمیخرید هم من با همون کیک کلی خوشحال میشم 

همونa54خوبه دیگه استفاده کن ازش انقد که خودش خراب بشه من اصلا تاحالا گوشی نو عوض نکردم فقط خراب شده ...

خب من ناخنکارم به خاطر کارم نیاز به یه گوشی دارم دوربینش خوبو عمری باشه برام و بتونم ادیتای خوب بزنم 

خب من ناخنکارم به خاطر کارم نیاز به یه گوشی دارم دوربینش خوبو عمری باشه برام و بتونم ادیتای خوب بزنم ...

خب پس تا استفاده نکردی زود برو عوضش کن همون مدل دلخواهتو بخر تا از قیمتش کم نکردن