2777
2789
عنوان

مشاورمو عوض کنم یانه

59 بازدید | 8 پست

مشاوری که الان دارم ماهی ی تومن میگیره و خیلیییی پیگیرهههه خیلیییی خیلییی و همیشه هم میگه هر وقت خواستی زنگ بزن و برنامه تو عوض میکنم وهر سوالی داشتی بپرس وتاجایی که میتونم راهنمایی میکنم هفته ایی دوبار ازمون میگیره بااینکه کلا سوالات کنکور سالای گذشتن فقط ولی قبولی هاش جالب نیستن بهترین رتبه ایی که داشته ۱۰۰۰بوده

تو اینستا زیاد فعال نیست و فالووراش زیر۲۰۰تان ولی دفترمشاوره تحصیلی حضوری داره و تو همون ی جلسه درباره نکات درسی و نحوه مطالعه توضیح میده

حالا دومی

یکی از طرحاش ۳۵۰تومنه تو همه طرحاش پشتیبان پیگیری میکنه ازمون نمیگیره رفع اشکال و اینام نداره ولی تو اینستا فعاله و بالا ده هزار فالوور داره و دفترمشاوره هم فک کنم داره تو قبولی های پارسالش رتبه ۱۰۰و۳۰۰داشته و این تو ی تماس جدا گانه روش تست زنی ومطالعه رو توضیح میده

حالا موندم نمیدونم عوضش کنم یانه

من گرفتم صفحه ای مینویسه . هر 3 روز یکبار ام محبث هایی که خوندم مرور میشه و امتحان میگیره و بودجه بندی قلمچی و ماز ام میرسه

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تومن؟!😐

نه ریال  

خب تومنه دا

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
خداییش حیفت نمیشه این همه پولو میدی مشاور💔😂

بخدا صفحه میده تموم بابام میگه که خودم بنویسم از این بهتر مینویسم