2777
2789
عنوان

تصادف با ماشین

1009 بازدید | 50 پست

سلام بچه ها امروز صبح باماشین تصادف کنم از فرعی اومدم اصلی ماشین زدم به ماشینم ماشین اون طرف چیزیش نشد ولی ماشین من گوشه سپرش شکست  بعد اون طرف زنگ زد ب پلیس بیاد منم چون دیرم شده بود نموندم    و حرکت کردم و اومدم داشت به پلیس میگفت داره فرار میکنه  و عکس از پلاک گرفت حالا  بنظرتون چطور میشه دارم میمیرم از استرس 

خب همونجا میموندی.

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صحنه تصادف باید عکس می‌گرفتی بعد ماشینو‌ جابجا میکردی ! فرار هم نمی‌کردی مقصر بودی چون فرعی به اصلی اومدی الان فقط سنگین ترش کردی 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

شما باید می موندی. اگه ماشین طرف چیزیش نشده بود، قطعا به پلیس زنگ نمی زد. روی پلاک ماشینت، شاکی خصوصی تو سیستم می خوره. و ماشینتو می خوتبونند. باید خسارت طرف هم پرداخت کنی. البته اگه پیگیری کنه طرف

ماشین اون طرف هیچیش نشد 

ملت از گشنگی دنبال پول یا مفتن شما هم قشنگ با این کارت بهانه رو براش جور کردی 🖐️ برو خودت نزدیکترین پاسگاه اونجا توضیح بده چی شده 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

تازه گواهینامه گرفتم خیلی ترسیدم 

حالا فرار کردی ترست ریخت؟اینجوری که بدتر کردی اوضاع رو

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی