2777
2789
عنوان

تصادف با ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 50 پست
تازه گواهینامه گرفتم خیلی ترسیدم 

قتل که نکرده بودی ، آدم عوضی باشه یک خسارت عمدی به خودش بزنه تو دردسر می‌اندازت ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ غلطی نمی تونه بکنه زنگ هم زدن بگو عجله داشتم، ماشین خودم دچار خسارت شد که گذشت کردم

😂خودش مقصر بوده، از کی گذشت کرده. از نظر ایشون طرف خسارت ندیده. قطعا دیده که زنگ زده بوده پلیس

شما باید می موندی. اگه ماشین طرف چیزیش نشده بود، قطعا به پلیس زنگ نمی زد. روی پلاک ماشینت، شاکی خصوص ...

من چون دیدم ماشینم خسارت بهش وارد شده گفتم زنگ بزن ب پلیس ولی وقتی دیدم مقصرم گفتم خانم دیگه زنگ نزن من عجله دارم گفت نه باید زنگ بزنم چون خودت گفتی باید جریمه بشی 

من چون دیدم ماشینم خسارت بهش وارد شده گفتم زنگ بزن ب پلیس ولی وقتی دیدم مقصرم گفتم خانم دیگه زنگ نزن ...

عزیزم، تصادف جریمه نداره. مگه اینکه خلاف اومده باشی. ولی اونم قطعا اگه خسارتش جزیی باشه و یا نباشه، پیگیری نمی کنه. چون باید بره ثبت شکایت و براش هم وقت گیره هم هزینه بر. اگه خسارتش سنگین بود، ارزش داشت ولی قطعا پیگیری نمی کنه. نگران نباش

اينجور مواقع وايسا پليس بياد و حتما صورتجلسه بنويسه ك مشكلي برا طرف پيش نيومده ويا رضايت بده و…

چون اگه طرف پوفيوز و از خدا بي خبر باشه برات دردسر درست ميكنه بخصوص اگه دوربيني اون طرفا باشه ك مشخص كنه شما اونجا بودي و بهش زدي

اگه چيزيش نشده چيكار داشته ك جريمه بشي يا نه 

الانم  با بزرگترت مشورت كن

منم برام پيش اومد همچين چيزي و ماشينا هم طوريش نشد اما راننده خيلي عوضي بود اولش ميخاستم برم ولي بعد فهميدم عوضيه گفتم وايسا پليس بياد نميذارم بري بايد صورتجلسه بشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
😂خودش مقصر بوده، از کی گذشت کرده. از نظر ایشون طرف خسارت ندیده. قطعا دیده که زنگ زده بوده پلیس

از پررویی طرف دیگه 

مقصر بوده که بوده، پیش میات 

تازه میگه ماشین طرف چیزیش نشده، بعصیا الکی دوس دارن مرض بریزن 

باید کله صب می شستش، میزاشتش کنار، تا ادب بشه 

😐🤷🏻‍♀️
از پررویی طرف دیگه  مقصر بوده که بوده، پیش میات  تازه میگه ماشین طرف چیزیش نشده، بعصیا ا ...

گفتم خانم من دیرم شده ماشینت که چیزی نشده گفت تو اول گفتی زنگ بزن پلیس بیاد  حالا هم  باید بمونی که پلیس بیاد