2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خودت بزار دهنش نمی‌خواد حالا حتما بیدارش کنی،گرسنه باشه عین آهنربا همونجور تو خواب میخوره

اره هر شب بعد ۶ ساعت معمولا خودش گریه میکنه میخواد اما امروز چیزی نگفت😁 خودم گذاشتم دهنش خورد الان و خوابید

شیش ساعت زیاده دیدی بیدار نمیشه هر یکی دوساعت همون تو خواب شیرش بده کنارش دراز بکش سینه رو نزدیک دهنش کن خودش میگیره میخوره سیر شد می‌کشه کنار بیدارم نمیشه من بچه هامو به همین روش شیر میدادم نصف شب بیدار میشدم تو خواب شیر میخوردن بعضی وقتا وسطش بیدار میشدن 

اره هر شب بعد ۶ ساعت معمولا خودش گریه میکنه میخواد اما امروز چیزی نگفت😁 خودم گذاشتم دهنش خورد الان ...

آخه بچه منم خابالو بود از ۲۴ ساعت قشنگ ۲۲ ساعت خواب بود،تا چهار ماهگی همین بود،من خودم میزاشتم دهنش مثه آهنربا میخورد😅

اره هر شب بعد ۶ ساعت معمولا خودش گریه میکنه میخواد اما امروز چیزی نگفت😁 خودم گذاشتم دهنش خورد الان ...

والله خوش به حالت 

امیدوارم تا همیشه همینقدر خوش خواب باشه و  و بی مشکل و اسوده بخوابه

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
عزیزم افت قند برای همان یک ماه اولشه  خیلی از پزشکها تاکید دارن بچه ای که خوابه را به هوای غذا ...

دقیقا اما معمولا چون نینی ها ۶ ساعت فقط شیر نمیخوان حداکثر گفتم ببینم بهش بدم یا نه

الان فهمیدم اکثر نینی سایتیا ببخشیدا اما اصلا اطلاعات و سواد ندارن

دقیقا اما معمولا چون نینی ها ۶ ساعت فقط شیر نمیخوان حداکثر گفتم ببینم بهش بدم یا نه الان فهمیدم اکث ...

چون خیلی وقتها به اموزه های علمی اعتقاد ندارن و اموزه های مادر و مادر بزرگ و ادامه میدن 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
شما نوشته بودی لحظه قشنگ،برا اون گفتم عزیز  بچه طفلی شیش ساعته گرسنه‌س  درسته قشنگه مادر ...

اهااا

بله متوجه شدم خانم گل

من که لیاقت ندارم مامان بشم 💔

یکم احساساتی شدم الان 

بنظرم خیلییی تاپیک قشنکی بود نکرانی ی مادر برا ی نینی نازی ک کنارش خوابیده 🥺🥀

اینم برا شما خانم مهربان🌹🌱🥰

اهااا بله متوجه شدم خانم گل من که لیاقت ندارم مامان بشم 💔 یکم احساساتی شدم الان  بنظر ...

🌹🌹🌹

عزیز دلم چرا میگی لیاقت مادر شدن نداری دلم گرفت💔نگو اینطوری 

هنوز موقع‌ش نشده 

ان‌شاءالله نزدیکه 

میاد میشه سوگلی خونتون 😍

میتونم بپرسم چند وقته ازدواج کردین؟ البته اگر دوست داری جواب بده 🌹

🌹🌹🌹 عزیز دلم چرا میگی لیاقت مادر شدن نداری دلم گرفت💔نگو اینطوری  هنوز موقع‌ش نشده  ...

من ۲۸ سالمه 

هفت ساله عروسی کردیم 😊

همسرع من از بچه متنففففر هست 

خیلیذخیلیییی ، موقع اژدولجم اینو گفت وقتی دوست بودیم هم میکفت من فکر میکردم ک شوخی میکنه میکفتم الان نوزده بیست سالشه مسئولیت بچه رو نمیخواد یچیزی میگه 

ولی اصلا نمیخواد 😔😔😔

الان پریودم نه روز عقب افتاده استرس دارم انقدر 

کامنتارو دلم نی نی خواست وویی دلم 😍😢

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من ۲۸ سالمه  هفت ساله عروسی کردیم 😊 همسرع من از بچه متنففففر هست  خیلیذخیلیییی ، موقع ...

عزیزم انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد💙🥺

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اسی نیازی نیست بیدارش کنی سینتو ببر نزدیکش یکم تکونش بده خودش شیرمیخوره دوباره میخوابه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂