2777
2789
🌹🌹🌹 عزیز دلم چرا میگی لیاقت مادر شدن نداری دلم گرفت💔نگو اینطوری  هنوز موقع‌ش نشده  ...

خیلی میترسم اگ علت عقب افتادن پریودم حاملگی باشه خیلی بد میشه 

خیلی بهم میریزه زندگیم 

با اینک من عاااشق بچه هستم ولی از دیروز دارم نذر دعا و صلوات میکنم ک بچه نباشه 

اره هر شب بعد ۶ ساعت معمولا خودش گریه میکنه میخواد اما امروز چیزی نگفت😁 خودم گذاشتم دهنش خورد الان ...

ای دورش بگردم😍

هزار ماشاءالله

خدا کنه نی نی منم خوابالو باشه🥺

قبلیا که ۲۴ ساعته بیدار بودن و جیغ میکشیدن😬

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۸ سالمه  هفت ساله عروسی کردیم 😊 همسرع من از بچه متنففففر هست  خیلیذخیلیییی ، موقع ...

بی بی چک بزن خب

اینجوری استرس میگیری

منم استرس گرفتم😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

من ۲۸ سالمه  هفت ساله عروسی کردیم 😊 همسرع من از بچه متنففففر هست  خیلیذخیلیییی ، موقع ...

هنوز جوونی عزیزم 🌹

کم‌کم دلش نرم میشه ب بچه 

ب امید خدا ک بارداری🤩🤩

بی‌بی نداری بزنی؟

چکاپ شدی؟

بهش بگو قرص میخورم(ولی نخور 🤭)

خیلی میترسم اگ علت عقب افتادن پریودم حاملگی باشه خیلی بد میشه  خیلی بهم میریزه زندگیم  ب ...

به نظرت خداخواسته باردار بشی واکنش شوهرت چیه؟ 

خودت پیشگیری میکنی یا شوهرت.؟  

خیلی دوست داره؟ مثلا حاضرنیست تورو ازدست بده؟ 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چرا بهم می‌ریزه تو ک عاشق نی‌نی هستی🥲🥲🥲

وای از اول زندگی شرط کرده بود ک هیچوقت بچه نخوام 

بخدا قبل خاستگاری اومدن میگفت جدی میگما بچه بی بچه 

یا میرفتیم بیرون من بچه ها رو میدیدم ذوق میکردم بدش میومد 

یا تو مهمونیا بچه هار ویغل میکنم میام نشونش میدم میکه باشه بسه بزارش زمین 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یبار بچه دختر داییشو داشتم ناز میکردم تو بغلم هفتذهشت ماهش بود ، خیلییی ناز بود دلم داشت اب میشد همینطوری 

یهو تو جمع گفت باشه خوبه حالا بنداز زمین اونو دیگه بسه 

دهن همه باز موند 

😔😔😔

ببین عزیزم این بحث افت قند واسه نوزاد چند روزه هست... شما اگر خواب شب نی نی تون تکمیل باشه تاثیرش دررشد بچه خیلی بیشتر از تغذیه اجباری هست .. و ذهن بچه برای بقا طراحی شده پس قطعا اگر هنوز خوابه گرسنه ش نشده...هیچ وقت خواب بچه رو بهم نریز و همنیکه عادت به شیر شبانه نداره هم برای تنظیم خوابش عالیه هم برای دندوناش در ماهای اینده.. شما اجازه بده نی نی خودش از خواب بیدار شه چون میگی عادتش همینه .. و اگر افت قند باشه قطعا از بیحالیش متوجه می شدی تا الان... در روز تا چهار ساعت و در شب تا همون شش الی هفت ساعت اجازه بده خود نی نی در خواست شیر  داشته باشه

هنوز جوونی عزیزم 🌹 کم‌کم دلش نرم میشه ب بچه  ب امید خدا ک بارداری🤩🤩 بی‌بی نداری بزنی؟ چک ...

دارم تو یخچال مال دوماه پیش خریدمش ولی بازش نکردم 

دوتا هست .

بزنمش ینی؟ 

بخدا میترسم حضرت زهرا ب دلدم برسه فقط

چرا تو یخچال گذاشتی ،یخچال نیاز ندارع ک  بزن ان‌شاءالله ک خیر پیش روت باشه  دوست داشتی ب ...

وای دستو پام یخ کرده 

همسرم شیفته 

توروخدا میشه صلوات بفرستین برام منفی باشه؟ 

میترسم ازش خیلیذمیترسم 

من یخورده شرایط جسمیم خاصه ، خیلی دعام کنین