2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوریه

1227 بازدید | 65 پست

سلام من دو ماهه عقد کردم ولی شوهرم انگار ک میل جنسی نداره تو دوران نامزدی خیلی گرم رفتار می‌کرد طوری ک فک میکردم میل جنسیش زیاده حتی یکی دو هفته اول عقدم همین بود ولی به مرور حسش کمتر شد اینم بگم ما کلا س. ک. س نداشتیم ولی خوب اشتیاق آدم مشخص میشه دیگ همشم حرفش اینه ک می‌ترسه از بارداری و... اینطوریه ک حتی وقتی ببخشید آلتش رو حالت تحریکه بازم ریلکس کاری نمیکنه مگه مردا وقتی تو اون حالت قرار میگیرن نباید حتما خودشونو خالی کنن؟ 

مردام آدمن مشکل روحی و درگیری براشون پیش بیاد میلشونم کم میشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش میگه نه اینطوری نیس همیشه لازم نیس ک تو این حالت حتما رابطه صورت بگیره میگه دوستامم همینجورن

زیاد این جریان پیش میاد.گاهی طبیعیه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

مگه کلاس س.ک.س هم هست😦

مردا تو دوران نامزدی یاعقد کدستشون ب چیزی نمیرسه خیلی ادعادارن اما بعدش ک بش میرسن میبینی واویلا

منم همین مشکلو دارم

الان بایه شماره فیک بهش پیام بده دوست بشو طوری ک واقعا پا بده ببین تو پیام چطوری خودشو آدم ح.شری نشون میده😂

چقدر عجله دارین . ما یکسال عقد بودیم طوری برنامه ریزی کردیم که اصلا به رابطه نکشه تا عروسی فقط عش ق ...

عجله برا رابطه ندارم ولی حس میکنم کلا مشتاق نیس میل جنسیش کمه  و میخوام در آینده مشکلی ایجاد نشه تو رابطمون 

مگه کلاس س.ک.س هم هست😦 مردا تو دوران نامزدی یاعقد کدستشون ب چیزی نمیرسه خیلی ادعادارن اما بعدش ک ب ...

وای مگه خله ؟؟؟

اینطوری شوهرش را اماده و مستعد خیانت میکنه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
مگه کلاس س.ک.س هم هست😦 مردا تو دوران نامزدی یاعقد کدستشون ب چیزی نمیرسه خیلی ادعادارن اما بعدش ک ب ...

کلاس س. ک. س نه عزیزم کلا س. ک. س نداشتیم ینی تا حالا دخول انجام نشده 

عجله برا رابطه ندارم ولی حس میکنم کلا مشتاق نیس میل جنسیش کمه  و میخوام در آینده مشکلی ایجاد نش ...

بنظرم ممکنه شوهرت از نظر فرهنگی با رابطه کامل داخل عقد مخالفه و داره احتیاط می کنه

خیلی فرهنگها در ایران اینطورین 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی