2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پیشته و حواسش نیس با یه خط بهش پیام بده یا کسی پیام بده وقتی داره قفل گوشیشو باز میکنه فیلم بگیر یا تو ذهنت نگه دار بعد باز کن ببین چی داره توش خخ

ولی خداییش خودتونو اینهمه اذیت نکنین به درک بزار هرکاری میخاد بکنه قشنگ ترین باغچه رو هم بیل بزنی یه کرم پیدا میشه خودتو اذیت نکن روی خودت و آینده بچه هات سرمایه گذاری کن شوهر شوهر باشه هرجور شده دوستت خواهد داشت

لا تجسسو ممکنه چیزی ببینی نتونی فراموش کنی،نتونی ب کسی بگی،نتونی ببخشی،نتپنی نمونی😓آرامش تو ندونست ...

نگو خیلی نامرده بینهایت وحشیه میخواام مدرک جمع کنم ازش خداییش دیگه به ته کشیدم تحمل ندارم دیگه بمیرم بهترازاینه زنش باشم

سریع عوضش می‌کنه چندماهه اینکارومیکنم نمیتونم 

با آرامش بهش توضیح بده و بگو که این کارت که رمزت رو نمیدونم و گوشیتو قفل میکنی اذیتم میکنه بگو اگه چیزی داری که میخوای از من پنهون کنی خاهشا رو راست باش و بهم بگو تصمیم عاقلانه بگیریم

با آرامش بهش توضیح بده و بگو که این کارت که رمزت رو نمیدونم و گوشیتو قفل میکنی اذیتم میکنه بگو اگه چ ...

اصلا نمیتونم توضیح بدم ...فقط میگم انسان نیست همین ...

10ساله عمرموتباه کردم ...فقط بخاطر بچه هام کوتاه اومدم ولی دیگه دارم می برم نمیتونم ...

وقتی داره میره بیرون گوشیتو بزار رو حالت صبط صدا بنداز تو ماشین یا قایم کن یه جایی ببین با کی میحرفه ...

وااای چه پیشنهاد خوبی دادی ‌‌...بقران توبهترینی توماهی ...حتما این کارو میکنم ...وای خوشحال شدم ...انشالله بتونم ازتوشک دربیام

وااای چه پیشنهاد خوبی دادی ‌‌...بقران توبهترینی توماهی ...حتما این کارو میکنم ...وای خوشحال شدم ...ا ...

باشه گلم فقط اینو بدون همه مرد ها همینن فقط باید کنار بیای برای آرامش زندگیت آیة الکرسی میخونم

وقتی داره میره بیرون گوشیتو بزار رو حالت صبط صدا بنداز تو ماشین یا قایم کن یه جایی ببین با کی میحرفه ...

فقط گوشیتو قبلش بنداز تو حالت پرواز یعد بزار ضبط .

چون وقتی زنگ بخوره گوشیت  قط میشه ضبط