2777
2789
عنوان

خوابی که ۳۳ سال پیش دیدم و واقعی بود

1420 بازدید | 52 پست

یادمه اوایل ازدواجم خواب دیدم زانوی غم بغل گرفتم و حسرت زندگی وعمر هدر رفته‌ام رو می خورم دقیقا شرایط همین الانم  که ی حسرت سوزناک داشت جونم رو می‌سوزند  دقيق لحظه به لحظه خواب یاد مه که وسط در نشسته بودم و می سوختم که چرا عمرم سوخت جوونیم سوخت   کاش کمی بیشتر به عمق فاجعه خواب توجه می کردم و اونو جدی می گرفتم  لااقل کاری می کردم که خوابم تعبیر نشه  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چی شده

تمام عمرم به قهر و ناراحتی ختم شد روز خوش کم داشتم خیلی کم

وااای بعضی خوابا چقدر یه جورین

مثلا من بچه بودم یادمه چندبار خواب یه آقای مسن رو میدیدم بافاصله بعد یک روز مامانم بهم گفت دیشب خواب دیدم یه آقای مسنی اومده بغلت کرده بردتت سر یه سفره نشوندتت باهام غذاخوردین و جالبه وقتی مشخصات آقایی که تو خوابم میدیدم به مامانم گفتم این شکلی نبود؟؟؟باتعجب گفت چرا ولی تو از کجا میدونی هنوزم گاهی توفکرشم دلم میخاد واقعی پیداش بشه 🥲

کاربری پنجم///ببخشید قلبم که به التماس هات برای رفع دلتنگی نمیتونم پاسخ بدم و مجبورم رهات کنم تا درد بکشی
شاید خیلی سخت میگیری زندگیو

دقیقا خیلی سهل و آسان گرفتم که به اینجای زندگیم رسیدم کاش ذره‌ای سخت گیر بودم کاش ...

شاید باورت نشه ولی تعداد خیلی خیلی زیاد آدمها حال شما رو دارن

جوونی نکردیم همه با حسرت و قهر و دعوا و بگومگو گذشت

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
وقتی ناراحتی همه ی چیزا جلو چشم رژه میرن، شماهم چه خوابتو جدی میگرفتی ، چه نمیگرفتی همین میشد  ...

اونوقتا اصلا به مشکلات به چشمه مشکل نگاه نمی‌کردم فک می کردم طبيعيه وحل می شه ولی نشد فک کردم با تلاش و گذشت می تونم خیلی چیزارو عوض ودرست کنم ولی اشتباه کردم به جور هم به خودم ظلم کردم همه ۳ تا بچه  الان اونا بیشتر از من عذاب می‌کشن چون ناهنجاری رو خوب و دقيق متوجه می‌شن و در کشون بالاتر از اونوقتای منه