2777
2789
عنوان

حکم شرعی

144 بازدید | 30 پست

عزیزام یه سوال داشتم 

مدال طلا که یه طرفش و ان یکاد حک شده و طرف دیگه ش ۴ قل

حکم انداختن دائمیش به گردن چیه؟ 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر میکنم باید با وضو باشه و پاک 

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای مرد؟ 

برای زن ک مشکل نداره

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

فکر میکنم باید با وضو باشه و پاک 

واقعا؟؟ من اینو نمی دونستم

اگه نقره باشه چی؟ 

مطمئن باش هر کس که با امام حسین رفیق شود، تغییر می کند. "شهید ابراهیم هادی". آزمودم مرگ من در زندگیست/// چون رهم زین زندگی پایندگیست... 🌏🦋☁

زمانیکه پریود هستید یا غسل ب گردنتون هست نباید با بدن برخورد داشته باشه

میتونی با ی چسب پهن دو طرفش رو بگیری اضافش،رو تمیز قیچی کنی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
واقعا؟؟ من اینو نمی دونستم اگه نقره باشه چی؟ 

فرقی نداره 

چیزی که ایات قران روش باشه باید بدن پاک باشه و با وضو💚

میگن زمانی که حضرت موسی به کوه سینا میرسه،خطاب به خداوند میگه:اَرَنی به معنای ببینمت،درجواب میشنوه :لَن ترانی،هرگز نخواهی دید.حالا سعدی با نگاه عاقلانه میگه:چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیارزد این تمنا به جواب لن ترانی!.حافظ به این مسئله نگاه عاشقانه داره:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر تو صدای دوست بشنو نه جواب لن ترانی:).اما مولانا.. وای از مولانا🥹:ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه تری چه لن ترانی❤️خداجون قربون کرمت دست همه بنده هاتو محکم بگیر مثل همیشه:)
ای بابا ، یه هفته س گردنمه🤐🤐

حالا عیب نداره نمی دونستید💚

زمانیکه پریود هستید یا غسل ب گردنتون هست نباید با بدن برخورد داشته باشه میتونی با ی چسب پهن دو طرفش ...

چه جالب 

میشه لاک بی رنگ بزنم روش؟ 

یا باعث خوردگی  طلا میشه؟ 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35