2777
2789

چطوری بهم اعتماد کنن که ازم بخرن

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم

موقع معرفی از خودت با محصول فیلم بگیر ولی خب از روبیکا فک نمیکنم کسی خرید کنه تو اینستا یا حداقل تلگرام بزن

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل پول پست نگیر یا مثلا خرید بالا ۳۰۰بگو ارسال رایگان..بعد پول پست رو روی جنست بکش....یا چمیدونم ...

ممنون ولی محصول مال خودم نیست رو هر محصول ۳۰تومن سود کشیدم برا خودم

فقط همکاری در فروش دارم من مشتری پیدا میکنم سود خودمو  برمیدارم و پول همکاریو واریز میکنم برا تولیدی

دوسش ندارم کاراش برام مهم نیس فقط میخوام اعصابم اروم باشه برا همین کاری بهش ندارم                 خدایا موفقم کن خدایا بهم عقل بده تا از روی بی عقلی کاری نکنم
ممنون ولی محصول مال خودم نیست رو هر محصول ۳۰تومن سود کشیدم برا خودم فقط همکاری در فروش دارم من مشتر ...

یکی از ترفندهای فروش اینه توجمع تعریف کنی مثلا شال روسرته بهش دست بکش بگو خیلی سبکه شالم جنسش عالیه خیلیم ارزون خریدم ..خلاصه ترفند زیادداره فروش