2777
2789
عنوان

بچه دوم آره یا نه

394 بازدید | 25 پست

سلام دوستان ...اول بگم که نگاه به تاریخ عضویت نکنید تعلیق شدم به خاطر حضور در تاپیک های ضد افغان

وگرنه یه ۹ سالی هست اینجا هستم😇 

دوستان یه پسر ۶ سال دارم ...‌خونه و ماشین هم داریم از خودمون درآمد همسرم خوبه خداروشکر پسرم غیر انتفاعی نوشتم امکاناتی که میخواد رو فراهم کردیم تا جای ممکن.....میخواستم سوال کنم به نظرتون بچه دوم بیارم بهتره یا نه اینم بگم که پسرم خیلی دوست داره خواهر یا برادر داشته باشه و همیشه میگه من تنهام ....یکم خودم واقعا حوصله بچه داری ندارم خیلی سختم میاد و همه بهم میگن از رو تنبلی نمیاری بعد پشیمون میشی🤐😮

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ک اوضاعتون خوبه پسرام بزرگه ..یکی بیار

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

دیرم شده. زودتر باید میاوردی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه البته از نظر من کسی منو نزنه  چون خودم حتی خونه و مغازه پسرم هم آماده است ولی اصلا دومی نمیخوام دلایل زیادی هم دارم. ولی شما به خودت نگاه کن من نظر خودمو گفتم 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.