2777
2789
عنوان

بچه دوم آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه البته از نظر من کسی منو نزنه  چون خودم حتی خونه و مغازه پسرم هم آماده است ولی اصلا دومی نمیخ ...

ما هم دوتا خونه و دوتا ماشین داریم درامدمونم خوبه

همسرمم واقعا گلی ست از گل های بهشت😁

ولی اصلا دنبال بچه دوم نیستم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بنظرم آره بیار تنها نباشه ..البته تربیت خیلی مهم تره 

تربیت که تا جای ممکن من سعی کردم براش کم نزارم توی تربیت درست اطرافیان یا معلم که باهاش برخورد میکنن میگن خیلی بچه با ادبی هست خداروشکر

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

بیارید حتماا من تک فرزندم و دقیقا با بهترین امکانات و شرایط بزرگ شدم زیر توجه کاملل مادر و پدر ولی همیشه  حتی تو این سن وقتی میبینم کسی خواهر برادر داره بغض میکنم خیلی احساس نبودنشو جای خالیش احساس میشه و من الان فوبیای بزرگی دارم که مادر و پدرم و از دست بدم چون هیچکیو به جز اونا مدارم ولی اگه یع خواهر برادر بود این ترس کمتر میشد و اونا هم همچین حسی دارن چون من تنها فرزندشونم دوس دارن همه آرزو هاشونو به عنوان فرزند براورده کنم و خیلییم مراقبمن و توجه مبکنن و الانم که میخوام مهاجرت کنم میگن خب تو بری ما تنها میشیم و مخالفن شدید و این توجه دله کنندس  و خیلی دوس داشتم این توجه بین دو سه نفر پخش میشد نه فقط همش بیاد رو من و واقعا من خیلی اذیت شدم بابت تک فرزندی اگه پسرتون خواهر یا برادر میخواد  براش بیارین مامان من خیلی پشیمونه 

منم همه شرایطی که گفتی رو دارم منتهی خونه ندارم

دارم میارمش😊 ایناهاش 🤭 تو دلمهههه

دخترمم ۴سالشه و از هرچی ۵تا۶تا براش خریدم هرچی اراده کرده براش فراهم کردم بهترین کلاس زبان لوازم تحریراش همش وارداتی این اخرین خواستش بوده که خواهر یا برادر داشته باشه در کنارش به افراد نیازمند هم کمک میکنم و برام حال جامعه مهمه و اینکه هیچ بچه ای بخاطر خرج تحصیل و لوازم التحریر ترک تحصیل نکنه 😊

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷