2777
2789
عنوان

هتل رز درویشی مشهد

933 بازدید | 13 پست

بچه ها این هفته میخایم بریم مشخد شوهرم هتل رز درویشی گرفته، چطور جاییه؟ خوبه؟ غذاش چطوره؟ 

بعد اینکه به نظرتون ولخرجی نیست هتل به این گرونی؟ من همش فکر میکنم شوهر زیادی داره خرج میکنه. نظر شما چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درویشی الان دیگه کیفیتش مثل قبل نیست ما ماه پیش به ازای هرنفرمون حدود ۷تومن افتاد برامون الماس بهتره

غذاش چطور بود؟ اتاقاش که بو نمیداد؟ با بچه کوچیک میخایم بریم. 

همه چیزش عالیه و قیمتش بالا درسته که میگید متوسط هستید ولی برو لذت ببر از زیارت حتما همسرت فکر هزینه ...

آخه من دلم مسافرت خارجی میخاست ولی جور نشد بریم، میخاست از دلم در بیاره این هتل گرفت. 

خب با این پولها که مسافرت خارجی نمیشه دیگه رفت انشالله میرید همینقدر که همسرت تلاش کرده دلتو بدست بی ...

اره واقعا، فعلا این عربا اومدند بهترین هتلهای کشور ما دارند کیف میکنند.