2777
2789
عنوان

بیماری مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 914 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اوناهم عادت کردن که مسولیت و همیشه بندازن گردن شما و شوهرت فکر میکنن وظیفتونه که انتظار دعوت و مه ...

وقتی شوهر من زیادی مسئوله واونا بی خیال همینه .من چه کار کنم شوهرم دست برداره ونیاره .اونا میگن فلانی میاره خوشم نگه داره

عزیزم اگه ادم بدی نیست با خدا معامله کن بهشت و برا خودت خریدی .اگه تو بیمارستان باشه که مزاحمتی ندار ...

بیمارستان مرخص میشه میاد میمونه تا خوب شه .نرفته هم دو باره پاش زخم میشه بر میگرده .به فاصله یک ماه 

نمیتونی خیلی با شوهرت سر این موضوع بجنگی فقط وقتی اومد خودتو درگیر کارای بچه کن هی به دوتاشون برس بب ...

مرسی از راهنماییت باشه .مادرم الان کمکمه بهش میگم بره خونه خودش .من بمونم وکارا .خود شوهرمم باید کمکم کنه تا به زندگی برسیم