2777
2789
عنوان

بیماری مادر شوهر

912 بازدید | 19 پست

من همسرم وابسته به مادرشه .مادرش هم شهر دیگه ای هست وبیماری دیابت داره هر وقت بیمار میشه با اینکه تو شهر خودش بیمارستان هست میاره اینجا بستری میکنه وتا زخمش خوب نشه نمیفرسته بره خونش .هر بار حدود ۱ ماه میمونه .ما اگه دعوایی چیزی داشته باشیم تمام خونوادش درجریان قرار میگیرن چون حرف زندگیمونو میبره بیرون.تشکر نمیکنه میگه وظیفتونه .تو شهر ما بچه های دیگه ای هم داره ولی اونا مسئولیتشو قبول نمیکنن .به نظر شما من چه کار کنم وچطور به شوهرم بفهمونم تو بیمارستان شهر خودش بمونه ؟ هر سال شاید ۴ بار یا بیشتر بمونه .الانم دو قلو دارم وکارم زیاده 

خب مادرشه نگرانشه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اینجا دستت میاد چجور رو شوهرت تاثیر بذاری

لینک کانال تجربه های کلاس همسرداری تنهامسیر
https://eitaa.com/joinchat/892535157Cc6bb3bfaec

🔶 برای ثبت نام کلمه "همسرداری" را در پیامرسان ایتا به آی دی زیر ارسال فرمایید:👇🏼👇🏼
@admin_hamsardari

شرایط ثبت نام خدمتتون تقدیم میشه.

هر کاری کنی فایده نداره.... فقط جلو مادر شوهرت دعوا نکن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

والا من مادرم مریض میشه با اینکه خونه داداشم یه خیابون دورتر و خونه خودم یک ساعت راه یه زنگ نمیزنم بره به مامانم سر بزنه چون میگم وظیفه زن اون نیست وظیفه من که دخترشم شما هم کارای شخصی مادرشو اصلا انجام نده بزار خود همسرت انجام بده تا متوجه بشه فقط نباید یه بچه همراهی که شما کارو انجام میدی اونا نمیبینن وقتی انجام ندی خود همسرت انجام بده متوجه میشه سخته

هیچ زمانی واسه همیشه موندگار نیست چه غم باشه چه شادی گذراست پس بیا خودمونو درگیر نکنیم😊
عزیزم اگه ادم بدی نیست با خدا معامله کن بهشت و برا خودت خریدی .اگه تو بیمارستان باشه که مزاحمتی ندار ...

به خدا ۱۳ سال مراعات کردم وبرای خدا الان نمیتونم دو قلو دارم وکارایی کرده که دیگه مثل قبل دوسش ندارم

برای خودت و بچه ها برنامه های مختلف بزار مثل کلاس یا هر چیزی ک سرع شوهرت به شما گرم بشه .مشکل درست کن پول خرج کن . یا با زبان خوش باهاش حرف بزن ک مثل از هم دور شدیم احساسی . یا هم اگ خونتون کوچیکه بگو اذیتم با دو تا بچه یه مدت ببر خودنه برادراش یا خواهرای دیگش 

بلکم بیشتر .اون بچه ها  هم به روی خودشون نمیارن ودوست دارن دعوتشونم کنم

خب اوناهم عادت کردن که مسولیت و همیشه بندازن گردن شما و شوهرت فکر میکنن وظیفتونه که انتظار دعوت و مهمونی هم تو این وضعیت دارن اگر خودشون چند بار در سال پرستاری کنن با بچه کوچیک متوجه سختی کار میشن انتظاراتشون هم پایین میارن