2777
2789

داره چهارسالش میشه همه راه رو امتحان کردم استیکر زدم تو دستشویی .گفتم اگه تو شلوارت پی پی کنی هیولا میاد باز نشد هر یه ساعت میفرستم بره دستشویی باز یواشکی تو خونه کارشون انجام میده براش جایزه میگیرم بازم جواب نمیده از علایقش استفاده میکنم بازززم نه فقط وقتی شیاف بزارم عادت کرده بره دستشویی دیگه نمی‌دونم چیکار کنم دارم افسرده میشم دیگه مادرشوهرم همش تیکه میندازه خسته شدم بچمو تو جمع مسخره می‌کنه اسم گذاشته روش هرچی هم ضایع میکنمش باز از رو نمیره بقیه هم یادگرفتن کسی می‌تونه کمکم کنه 😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زودزودببرش دشویی شلوارشودربیار بفرست تویادش بده روکاسه توالت بشینه کم کم عادت میکن

بخدا می‌ره دیگه خودشم گوشی می‌بره حسابی میشینه ولی اونجا پی پی نمیکنه میاد خونه انجام میده 

ماژیک بده دستشه بگو برو تو دستشویی پی پی کن اونجا نقاشی هم بکش چند تا عکس  که دوست داره بکش تو دستشویی هر وقت اونجا پی پی کرد بگو اینا خوشحالن هر وفت تو خونه پی پی کرد برو دهن اونا را ناراحت کن بگو اینا ناراحت شدن یه ماهی بخر بزار تو دستشویی هر وقت پی پی کرد تو دستشویی بگو ببین چه بزرگ شده هر وقت تو خونه کرد لگو ماهی ناراحته داره گريه میکنه و کوچیک شده بگو اونجا خونه پی پی هاست وقتی تو خونه پی پی میکنی انگار از مامانشون و خونه اشون جدا شدن

بخدا می‌ره دیگه خودشم گوشی می‌بره حسابی میشینه ولی اونجا پی پی نمیکنه میاد خونه انجام میده 

هریه ربع شلوارشوبکن دمپایی پاش کن ببرش گوشی هم اونجا بهش نده بگوتموم شدی بشورش یاصدام بزن