2777
2789
عنوان

ایران خوردرو پارسال ماشین برنده شدم گفتن آبانماه امسال

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 27 پست
چه ماشینی ثبت نام کردید؟

رانا 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

۱۹ مهر پارسال ۱۴ ابان نشده تحویل گرفتن ب شما شماره کد نمایندگی ؛ شرکت ایرانخودرو جایی رو ندادن از ...

چقد خرشانسن 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خرشانسن 

ب خر شانس گفتن زکی  

از ی پراید روغن سوزی افتاده ظرف ۱سالونیم  رسیدن ب شاسی بلند ۱میلیاردی

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ب خر شانس گفتن زکی     از ی پراید روغن سوزی افتاده ظرف ۱سالونیم  رسیدن ب شاسی بلند ۱ ...

وقتی خدا نگاه بنده کنه همین طوره دیگه

ماهم ماشین نداریم خدا کنه آبان ماه تحویل بدن 

مبارکتون باشه🥰

مرسی

وقتی خدا نگاه بنده کنه همین طوره دیگه ماهم ماشین نداریم خدا کنه آبان ماه تحویل بدن 

انشالله عزیزم ب همین زودیا تحویلتون میدن

فقط شما پیگیر باش ک پشت گوش نندازن

از نمایندگی ها حضوری بپرسید یا شماره شرکت ایرانخودرو رو پیدا کنید زنگ بزنید

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

انشالله عزیزم ب همین زودیا تحویلتون میدن فقط شما پیگیر باش ک پشت گوش نندازن از نمایندگی ها حضور ...

چشم حتما 

چشم حتما 

من قبل عیدبرنده شدم تحویل ۳۱ خرداد بودیم بلاخره ۱۳ شهریور بهمون ماشین دادن نگران نباش توهمین ماه احتمالا پیام واریز قسط دوم براتون میاد ان شاءالله  آبان تحویل میگیرین نشه ی ماه دوماه تاخیرهم داشته باشه بلاخره ماشین تحویل میگیرین

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
من قبل عیدبرنده شدم تحویل ۳۱ خرداد بودیم بلاخره ۱۳ شهریور بهمون ماشین دادن نگران نباش توهمین ماه احت ...

اخه ماشین نداریم خیلی سخته 

اخه ماشین نداریم خیلی سخته 

مام نداشتیم اینقدحرص خوردم تا بعد نزدیک سه ماه تاخیر دادن بهمون ماشین ماپارس بود میگفتن تولیدنمیشه متقاضیم زیادبود تاخیرداشت بقیه ماشینا زیادتاخیرندارن اگه پارس نباشین احتمالا ب موقع میدن بهتون

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
مام نداشتیم اینقدحرص خوردم تا بعد نزدیک سه ماه تاخیر دادن بهمون ماشین ماپارس بود میگفتن تولیدنمیشه م ...

ما رانا ثبت نام کردیم