2777
2789

پارسال پیش دبستانی میرفت مشکل نداشت امسال میگه حتما زنگ تفریح بیا پیشم.شوهرم میگه کارت درست نیست بزار عادت کنه اما دیروز معلمش زنگ زد رفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بزار عادت کنه به محیط مدرسه

بهش تند تند توی خونه بگو افرین بهت که انقدررر بزرگ شدی و قوی شدی که تنهایی ام میتونی بری مدرسهه ،مثلا فلانی انقدررر ترسو و ضعیف بود همش گریه میکرده و میگغته مامانم بیاد پیشم ،منم بهشون گفتم دختر من که خیلیی قویه خودش تنهایی رفته مدرسهه ،،،،به قول معروف هندونه بزار  زیر بغلش تا احساس برتری کنه و غرورش رو نشکنه که بیا بمون پیشم

اکثر بچه ها با تشویق الکی ، زود جوگیر میشن😀😀

مورد داستیم به بچه گفتن هیچ کییی مثل تو قوی نیست که بتونه بره امپولش رو بزنه  ،بچه رو جو گرفته با پای خودش رفته امپولش رو زده😂😂

عزیزم پارسال پسر من هم همینجوری شده بود حتی از اضطراب تهوع داشت.من با روانشناس صحبت کردم .من یک ماه تو مدرسه موندم  تا اینکه کم کم عادت کرد.روانشناس به من گفت کم کم فاصله رو زیادتر کن.مثلا قبلا پشت در کلاس وامیستادی الان برو تو ماشین دم در مدرسه بشین.بعد دیگه خود پسرم به من می‌گفت دیگه نیا.ولی هر وقت داری میری بهش بگو بدون خداحافظی باهاش نرو.مثلا زنگ تفریح بیاد ببینه نیستی بدتر میشه.

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...
عزیزم پارسال پسر من هم همینجوری شده بود حتی از اضطراب تهوع داشت.من با روانشناس صحبت کردم .من یک ماه ...

آره دختر من از زنگ تفریح هجوم بچه ها بیشتر میترسه.

خداروشکر تو کلاس میمونه الان میگه زنگ تفریح بیا ببینمت.شوهرم میگه اشتباه اصلا نرو😑

آره دختر من از زنگ تفریح هجوم بچه ها بیشتر میترسه. خداروشکر تو کلاس میمونه الان میگه زنگ تفریح بیا ...

ببخشید ولی مردا تو همه امور خودشون رو متخصص میدونن شوهر منم همینه.شما با روانشناس صحبت کن.ببین چه راهی درسته.

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...
سلام عزیزم اضطراب دخترتون خوب شد؟پسر منم ۹ سالشه اینطوری،شده هر شب و صبح گریه میکنه دارم دق میکنم .. ...

اره خداروشکر خیلی حمایتش کردم و تشویق به کمک معلم

البته از زمان مدرسه بیشتر شبا پیش خودم میخوابه دیگه تو تختش نمیخوابه