2777
2789

من داداش بزرگم سال‌هاست اتریش زندگی می‌کنه خلاصه ۶ سال قبل از ازدواجم داداشم همه کارها ما رو انجام داده بود 

که ما بریم پیشش من و مادرم و خواهرم  

اما دایی بزرگه نذاشت یعنی نشست زیر پای مادرم که من اجازه نمیدم خواهرم و خواهرزاده هام برن یک کشور غریب بی کس و تنها خدا می‌دونه چی سرتون بیاد کی کنارتونه

شما همینجا کنار خودم میمونید تا من زنده باشم

صدها داستان از بد بودن خارج کشور و چه بلاهای سرتان میاد گفت

خلاصه داییم باعث شد مادرم نره ما هم نرفتیم 

چندتا تماس با داداشم و چندتا تهدید که مثلا خودت رفتی و حالا میخوای اینا رو آواره کنی داداشمم اصرار نکرد دیگه

حالا من ازدواج کردم بماند بعد از ازدواج دایی که قرار بود جای پدرم باشه حتی سالی یک‌بارم احوالمم نمیپرسه 

اما خواهرم هنوزم مجرده  مادرمم هنوزم هست 

داییم داره با خانواده اش میرن کانادا 

یعنی برای ما بد بود برای خودشان خوب؟

من که ازدواج کردم پاسوز شدم

از اون طرف داداشم ۳ ساله با ما قطع ارتباط کرده هیچ ارتباط و خبری باهاش نداریم که بخواد خواهرم و مادرمو ببره دایی که قرار بود روی سر مادرم و خواهرم باشه

خودش داره می‌ره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برادرتون چرا قطع ارتباط کرده باهاتون؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

نباید به حرفش گوش میکردین

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

حالا به این فکر کن ک همون موقع رفته بودید و الان داداشتت قطع رابطه کرده،شما میخواستید تو کشور غریب چیکار کنید؟

ولی خب کار داییتم خنده داره،به شما گفته خوب نیست نرید بعد خودش داره میره

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
داییت ک احوال نمیپرسه اشکال نداره مشخص بود همین میشد  ولی داداشی ک پشت سرشو نگاه کرده رفته ک ر ...

ما می‌رفتیم اونجا چکار داداش داشتیم حداقل خودمان می‌تونستیم یک زندگی معقول بسازیم برای خودمان بدون غم و غصه

منم که مهاجرت کردم، دوست بابام بهمون گفت دارین یه دختر رو کجا میفرستین! کشور غریب و اینا

چند روز پیش بهم زنگ زد سوال پرسید چجوری دختر خودشو بفرسته😂

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

خودتون هم مقصرید که اجازه دخالت دادید 

یه کلمه میگفتین دایی بزرگتری احترامت واجب ولی بزار در این زمینه خودمون تصمیم بگیریم و شما فقط دایی ما هستید نه پدر

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

الان دیگه نمی‌تونید برید؟

با داداشت آشتی کنید از لج اونام که شده

ازدواج کردی که کردی مشکلی نیست شاید همسرم بخواد مهاجرت کنه

خدایا هوای منو داشته باش،لطفا...🤲❤️
حالا به این فکر کن ک همون موقع رفته بودید و الان داداشتت قطع رابطه کرده،شما میخواستید تو کشور غریب چ ...

من و خواهرم هردو تحصیل کرده بودیم قرارم بود داداشم ما رو بورسیه تحصیلی ببره دانشگاه اونجا یعنی بدون داداشم الان من و خواهرم می‌تونستیم زندگی خوبی برای خودمان بسازیم