2777
2789
عنوان

بچه ها برای کسی که غم عالم بارشه 💔

275 بازدید | 42 پست

از همه خوره از برادر خواهر پدر و مادر 

چی میگین که اروم شه 

فکر کنید بخواین یه کاری کنید زندگیشو نجات بدین :(

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12110035/لطفا-خانومای-متاهل-بخونن?page=1#

مشاور خانواده هستم 👩🏻‍🎓 هــرگز تــسلیم نــشو....هــمه روز های بــد دارن،از جــات بــلند شــو و ادامــه بـده ...............................🌺✔https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12110035&slug=%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D8%A7%D9%87%D9%84-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%86&postId=311754554

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دل به خدا و امام زمان بسپار و با اونا خوش باش 

ای کاش بتونم ای کاش 💔😔

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺

مدتی حالم بد بود صوت قران گوش میدادم با اینکه خیلی مذهبی نبودم و نیستم ولی وایب خوبی میداد قلبم اروم میشد

هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝                                        اینو‌ بدون تو فوق العاده ای🤩
مدتی حالم بد بود صوت قران گوش میدادم با اینکه خیلی مذهبی نبودم و نیستم ولی وایب خوبی میداد قلبم اروم ...

ممنونم گلم از پیشنهادت

این روزا همه مثل شماهستن سخت نگیر بلاخره انسانها همیشه خوب نیستن از طرفی هم رابطتو بآ خدا و طبیعت خو ...

بچه ها چقدر خوب دارید جواب میدید انگار منو میشناسید ممنونم ازت

این تاپیک رو از دست نده 

پادکست هاشو گوش بده ، علی الخصوص مدیتیشن ها رو 

راستی از فردا دوره شکرگذاری هم استارت میخوره ...تاپیک رو سیو کن 

تاپیک مربوطه

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
ای کاش بتونم ای کاش 💔😔

میدونی چرا میگم خدا و امام زمان چون تحت هیچ شرایطی مثل ادما ترکت نمیکنن خدا همیشگی هست خودم از زمانه و ادمها خیلی کشیدم تنها دلخوشی این روزای سخت من فقط همین دوتا هستن

صبر کن گذر زمان حالتو خوب میکنه تا میتونی ذکر و دعا بخون

تو عمرم ابنقدر دعا نخوندم که این چند وقته خوندم شایدم اینا نجاتم دادن وگرنه تا الان سکته کرده بودم 

تو عمرم ابنقدر دعا نخوندم که این چند وقته خوندم شایدم اینا نجاتم دادن وگرنه تا الان سکته کرده بودم&n ...

دعا که حس ازش نگیری فایده نداره کاری انجام بده که یک نوری گوشه قلبت پدیدار بشه اون نور اسمش نور الهی یا امید هست

میدونی چرا میگم خدا و امام زمان چون تحت هیچ شرایطی مثل ادما ترکت نمیکنن خدا همیشگی هست خودم از زمانه ...

منم دل خوشیم اقاست امروز کلی باهاش دردل کردم ولی وقتی میبینم با همه صادقم برای همه دلسوز ولی دیگران از پشت بهم خنجر میزن نمیکشم شکستم بریدم خستم