2777
2789

چند وقت پیش از خواب یهو پرید گریه  کرد صبح مامانمم خونه نبود انقدر گریه میکرد نمیزاشت بخوابم  بعد دعواش کردم گفت اجی تروخدا بزار گریه کنم ۶ سالشه  گفتم خب باشه گریه کن انقدر گربه کرد بعد گفت خواب وحشتناک دیدم  

خواب دیدم میرفتید تو اتاق ترسناک میشدید میومدید بیرون  . از اون روز به بعد دیگه مدام بهونه گیر شده گریه های خیلی بدی میکنه شبا میترسه نمیتونه بخوابه صبا ۵ یا ۶ بیدار میشه با گریه  بعد هول میکنه میدوئه حیاط دنبال مامانم دیگه هم نمیخوابه

گوشه گیر شده  پیش دوستاشم میگه همش میترسم 

غذاشم نمیخوره دیگه تازگیا بدترم شده وگرنه زود تر براش یه کاری میکردیم فردا میخوایم براش بدیم دعا بکنن

لایک نکنید پلییزززز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هنوز قصد ندارید ببریدش دکتر؟ 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
برید پیش مشاورری چیزی

مشاور کاری نمیکنه فقط طولش میدن که پول بیشتر بگیرن یه مدت از حمومم میترسید تیک گرفته بود مشاور بردیم اول نقاشی کشید بعد یه چرت و پرتی گفت انداخت جلسه بعد ۲۰۰ تومنم واسه ۱۵ دقیقه گرفت ماهم بردیمش پیش دعا نویس دعا نوشت فوری اوکی شد بچه

لایک نکنید پلییزززز

اون گریه می کرد شما دعواش کردی؟ خب یه ذره دلداری می دادی! حداقل می گفتی بیا پیش من بخواب !

دعا نویس اگه بلد بود واسه خودش دعا می نوشت

یا ببرید پیش روان شناسی چیزی

یا لااقل باهاش حرف بزنید بگید ما کنارتیم

هیچ وقت هیچ اتفاقی نمیفته 

بغل و نوازش زیاد نیاز داره

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!

خواهش میکنم پیش هر کس نبریدش... حتما یه قرآن شبها بالا سر خواهرت بذار.یادش بده سوره ناس فلق رو... اگ ببری پیش دعا نویس از اج نه استفاده میکنن.

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

برید سرکتاب باز کنن. منم پسرم ۷ ماه اینا بود بعد میذاشتمش زمین که خوابیده بخوابه یهو مثل جن زده ها بلند مبشد وگریه میکرد شدید وحالیش نبود اخر خواهرشوهرم رفت پیش دعاکن گفت جن ها اذیتش میکنن بهش ظفر رسیدع مامانش بسم اللع نگفته وقتی میذاشتع زمین یا جای تاریکه گذاشتا یا توحمام بردا بسم الله نگفته وقتی دعا داد انگار اب رو اتیش بود

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ب نظرم سمت دعا نرید من دخترم دوسالو نیم اینجوری شد تاپیکم زدم زندگیمون سیاه شده بود خیلللی میترسید ب پنجره ها و آسمون نگاه میکرد وحشتناک جیغ میزد میترسید تقریبا دوماه اینجوری بود آروم آروم خوب شد میبردیم تو حیاط باهاش حرف میزدیم ایت الکرسی میخوندیم شبا  خداروشکر خوب شد،شمام ببرینش اون جایی ک میترسه روب روش کنید باهاش حرف بزنید واقعا اذیت میشه گناه داره  

اللهم عجل لولیک الفرج🤲