2777
2789
عنوان

خواهرم به شدت میترسه از یه چیز خیلییییی 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2783 بازدید | 106 پست

بهتره در حضور کودکان به هیچ عنوان راجب مسائل ترسناک صحبت نکنید و فیلم ترسناک نبینید، سعی کنید توی اتاقش یه لامپ شبخواب روشن بذارید و تا وقتی به خواب میره کنارش بمونید، عصبانی نشید و با آرامش و محبت باهاش صحبت کنید حتی اگر کار اشتباهی انجام میده، قبل از خواب براش کتاب قصه ای که دوست داره و موضوع قشنگی داره رو بخونید، سعی کنید محیط خونه رو شاد نگه دارید و تا زمانیکه این فکرا از سرش میفته تنهاش نذارید، خواهر شما قوه تخیل قوی داره از صحبت کردن درباره هر چیز ترسناکی که فکر میکنید قوه تخیلش رو ممکنه ذره ای تحریک کنده یا مکانی که دوست نداره یا حتی آدمایی که دوست نداره جدا اجتناب کنید، مدتی رعایت کنید اگر بهتر نشد حتما به روانشناس کودک مراجعه کنید ، موفق باشید 

انسانیت ، سرلوحه زندگی من است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم پیش هر کس نبریدش... حتما یه قرآن شبها بالا سر خواهرت بذار.یادش بده سوره ناس فلق رو... اگ ...

نه دعا نویسش خوبه دعا هاشو یه بار دیدم قران مینویسه بعد نمیدونی  ما چقدر قران میخونیم تو خونه مامانم روزی ۳.۴ جزءهر روز میخونه  خونمون انرژی مثبته بالایی داره ولی خیلی دشمن داریم براپون زیاد دعا میکنن میگم شاید به بچه خورده باشه چه میدونم  

من که خیلی اعتقاد دارم چون خیلی اثرات دیدم

لایک نکنید پلییزززز

نمیخوام بدبین باشم بچه رو بهش دست درازی نکردن الان هم وحشت اون داشته باش خواهرشی باهاش صحبت کن بامحبت بهش حس امنیت بده بعد سروته اش دربیار این های که میگی برای ترس که بهش وارد شده شاید هم ی رابطه رو دیده باش

اولش اینطوری نبود تازگیا داره بدتر میشه

ببین من بچگیم از جن میترسیدم الان خرس گنده شدم هنوزم میترسم به حدی شد که دیگه صداهای عجیب میشنوم تازه خودم به فکر افتادم برم دکتر ـ ببرش از الان بدتر ترهم میشه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بهتره در حضور کودکان به هیچ عنوان راجب مسائل ترسناک صحبت نکنید و فیلم ترسناک نبینید، سعی کنید توی ات ...

دقیقا ماهم باهاش اینطورییم ولی چون مارو دیده ترسناک شدیم انگار از خود ماهم میترسه ولی تنها پناهشم ماییم اگه با دعا درست نشد  دیگع باید بره روانپزشک بچه تو خواب همش میلرزه

لایک نکنید پلییزززز
اون گریه می کرد شما دعواش کردی؟ خب یه ذره دلداری می دادی! حداقل می گفتی بیا پیش من بخواب ! دعا نویس ...

اخه کلا اذیت نیکرد میگفت مامان میخوام ارومم نمیشد من یهو اینجوری کردم دیدم نه این خواب دیده ترسیده 

لایک نکنید پلییزززز

ضمنا بیشتر نوازشش کنید و بهش محبت کنید، در آغوش بگیریدش و وقتی جیغ میزنه و گریه میکنه بهش اطمینان خاطر بدین که هیچی نیست و شما همیشه کنارش هستین و دوسش دارید، اگر سرایطش رو دارین کلاس ورزشی بفرستینش و انقدر سرشو گرم کنید که ذهنش منحرف بشه ازی موضوعات 

برید سرکتاب باز کنن. منم پسرم ۷ ماه اینا بود بعد میذاشتمش زمین که خوابیده بخوابه یهو مثل جن زده ها ب ...

عزیز دلم مشخصه که این طفل معصوم( خواهر شش ساله ی اسی رو میگم) هم از اج ن ه آزار میبینه راهش اینه که قرآن شبها بذار بالا سرش همراهش هم حرز امام جواد و سوره های ناس فلق کافرون و توحید و ان یکاد باشه.هرگز تنها نخوابه . هرگز تنها نمونه...

اینکه بری پیش دعا نویس باز هم از اج نه استفاده میکنه . برای یه مدت خوبه ولی بعدش دوباره برمیگرده. 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
دقیقا ماهم باهاش اینطورییم ولی چون مارو دیده ترسناک شدیم انگار از خود ماهم میترسه ولی تنها پناهشم ما ...

دعا رو ول کن پیامبر هم ناخوش میشد میرفت پیش حکیم بچه رو ببرید درمان بش

وای راستی اینو بگم به قران قسم ۲ ماه یا ۳ ماهش بود تو پشه بند خوابونده بودیمش  ظهر بود یهو جیغ و گریه میگفت ماما بچه ۲ ماهه میگفت مامان با کریه باورتون میشه دیر زبون باز کردا ولی تو دوماهگی اینطوری کرد  شاید باورتون نشه ولی این بچه یه جیش هست و گرنه ما انقدر به فکر دعا نمیفتادیم

لایک نکنید پلییزززز
عزیز دلم مشخصه که این طفل معصوم( خواهر شش ساله ی اسی رو میگم) هم از اج ن ه آزار میبینه راهش اینه که ...

خودش بلده میخونه اینارو ولی گریه میکنه میگه میخونمم نمیشه

لایک نکنید پلییزززز
دقیقا ماهم باهاش اینطورییم ولی چون مارو دیده ترسناک شدیم انگار از خود ماهم میترسه ولی تنها پناهشم ما ...

عزیزم دعا و سرکتاب و این خرافات رو بذار کنار واقعا نمیفهمم تا کی این چیزا توی جامعه میخواد ادامه پیدا کنه، گلم منطقی باش خواهر شما باید ریشه یابی بشه علت ترسش، یه روانشناس خیلی خوب پیدا کنید و ببریدش پیشش اینایی که شکا رفتین احتمالا تازه کار بودن ، یه کلینیک خیلی عالی پیدا کنید یه پزشک متبحر و کار بلد، جدی بگیرید و دنبال دعانویس و این چیزا هم نباشید اینها همش خرافاته البته با احترام به کسایی که به این چیزا عقیده دارن ، شما وقتو تلف نکن بجای وقت گذاشتن و رفتن پیش دعانویس و پول مفت دادن بهشون، وقت و پولتو بذار واسه پیدا کردن یه متخصص واارد و باتجربه مطمئنا مشکلتون حل میشه، ببخشید یکم اگر لحنم تند شد امیدوارم به دل نگیری و ارزو میکنم هرچه زودتر حال خواهر کوچولوت بهتر شه گلم 🌹🌹💕💕