2777
2789
عنوان

از آشپزی زندگی بچه و... متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تازه فهمیدم نکن بگو درس داری در حد کمک باید باشه ولی مسئولیت بچه مادرتونه

کنکور تازه دادم نمیتونم بگم درس دارم😭😭😭اگر جارو کنم یه جا یکم کثیف بمونه کارم ساختس دلم میخواد فقط ازینجا فرار کنم

میفهمم چی میکشی واقعا بچه های جدید عیرقابل کنترل و تحملن میدونم چی میکشی همدردیم

من اصلا مخالف بودم با دنیا اومدن این بچه برای همینم الان بیشتر سختمه با ایتکع خیلی دوسش دارم ولی خیلی بدقلقه و مامانمم ب شدت وسواسسس

فکر کردم ازدواج کردی اینو میگی خب راست میگی در حد کمک کردن خوبه ولی بشه وظیفه درست نیست من که خودم م ...

مامانم میگه وظیفته باید انجام بدی نباید صبحا بخابی باید زود بیدار شی یکی از دوستام ازدواج کرده تا ۱۲ ظهر خوابه ولی اگر من تا ۱۰ خابیدم دیگه ....

من اصلا مخالف بودم با دنیا اومدن این بچه برای همینم الان بیشتر سختمه با ایتکع خیلی دوسش دارم ولی خیل ...

ببخشید ک میپرسم فصولی نباشه

اخه شما سنتون کم نیست که بگید همبازی میخواستید خودتونم ک میگین نخواستین

پس مادرتون چرا بچه اورد؟چون سن بالا واقعا ادم ادیت میشه و حوصله بچه داری نداره

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

خب بری خونه خودتم همینه جای من  بودی چکار میکردی مجرد بودم اشپزی نظافت مهموت داری خونه تکانی ه ...

خب اگر میخاستم اینکارو کنم ازدواج میکردم حداقل خونه خودم هرموقع دلم میخاست جارو میکردم زوری نبود

کنکور تازه دادم نمیتونم بگم درس دارم😭😭😭اگر جارو کنم یه جا یکم کثیف بمونه کارم ساختس دلم میخواد فق ...

خونه مام همینه

فکر نکن بقیه دخترا نشستن تو خونه پادشاهی میکنن 

وقتی خانواده ات اینجوری باشه اینقدر باید بشوری و بسابی تا بمیری 

بخدا باورت نمیشه بجز کارای خونه کارای اضافه هم مجبورم انجام بدم (مثل جابجا کردن وسایلای سنگین ، عوض کردن لامپ و رنگ کردن در و دیوار ) 

البته خونه ما اینجوری نیست که من مجبور بشم چون مامانم دستش درد میکنه خودم انجام میدم و اگه انجام ندم خودش انجام میده ده برابرشو غر میزنه

اخی عزیزم حق داری، خیلی هم حق داری، من با اینکه بچه خودمه شب که میشه از خستگی زیاد باورم نمیشه روز ب ...

تازه موقع خوابم من بایو کنارش باشم وقتی گریه میکنه تو خواب پاشم ارومش کنم😓

وااای چند سالشه ؟ منم یه داداش کوچیکتر دارم یعنی خییییلیییی لوس  ، ایراد گیر و خنگه همش گریه ه ...

۲ سال من سعی میکنم باهاش مهربون باشم ولی کل خونه رو بهم میریزه میام میبینم شیرینی ریخته رو فرشا همه جا مورچه زده باید از اول جارو کنم 

امروزم حواسم نبود گوشت چرخ کرده قشنگ مالیده بود ب فرشا