2777
2789
عنوان

از آشپزی زندگی بچه و... متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 58 پست
مامانم میگه وظیفته باید انجام بدی نباید صبحا بخابی باید زود بیدار شی یکی از دوستام ازدواج کرده تا ۱۲ ...

انشالله دانشگاه قبول شدی بهونه درس داری کار مادرت درست نیست ولی میگذره خواهرت هم بزرگ تر میشه از آب و گل درمیاد بعدش هم حتما این بچه باید جای شما کار کنه 

کنکور تازه دادم نمیتونم بگم درس دارم😭😭😭اگر جارو کنم یه جا یکم کثیف بمونه کارم ساختس دلم میخواد فق ...

تو هم گناه داری خب وقت داری واسه نظافت صفر تا صد و بچه داری 

باید کمک کنی و نه همه مسئولیت گردن تو باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ک میپرسم فصولی نباشه اخه شما سنتون کم نیست که بگید همبازی میخواستید خودتونم ک میگین نخواستین ...

اره الان اصلا حوصلشو نداره همش رو سر ما هست مامانم یه مدت افتاد سرلج گفت بچه میخام اگر بخام داستان مصیبتای ک اون موقع کشیدم رو بگم خودش یه کتاب میشه😓

خونه مام همینه فکر نکن بقیه دخترا نشستن تو خونه پادشاهی میکنن  وقتی خانواده ات اینجوری باشه ا ...

دقیقا اینقدر غر میزنه و دست میزاره رو نقطه ضعفام 

که عصباتیم کنه فقط 

الان گفتم امشب بزار ناهار فردا رو درست کنم فردا بچه اذیتم میکنه نمیزاره اینقدر دعوام کرد 🙂

اره الان اصلا حوصلشو نداره همش رو سر ما هست مامانم یه مدت افتاد سرلج گفت بچه میخام اگر بخام داستان م ...

خدا صبرت بده 

بیچاره خواهرت دیگه مامانتم حس و حال مراقبتو نداره

اگه میتونی ببرش پارک یا دورش بزن خسته بشه انرژیش تخلیه بشه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

انشالله دانشگاه قبول شدی بهونه درس داری کار مادرت درست نیست ولی میگذره خواهرت هم بزرگ تر میشه از آب ...

فقط منتظرم نتیجه دانشگاه بیاد امسال از شانس فوق العاده گند من نتایج ب تاخیر افتاد

هرروز انگار جهنمه جای ۲۴ ساعت به من ۱۰۰۰ ساعت میگذره

تو هم گناه داری خب وقت داری واسه نظافت صفر تا صد و بچه داری  باید کمک کنی و نه همه مسئولیت گرد ...

مامانم ب کمک راضی نیست مثلا اگر من یه روز فقط کلا خونه رو جارو کنم (خونمون کوچیک نیسا خیلی بزرگه داغون میشی تا جاروش کنی)تاشب هی داد میزنه میگه نه من میخوام بدونم تو چیکاااار کردی جز یه جارو کردنی

خدا صبرت بده  بیچاره خواهرت دیگه مامانتم حس و حال مراقبتو نداره اگه میتونی ببرش پارک یا دورش ...

آره اینقدر دلم واسش میسوزه که وقتایی که خوابه میشینم بالا سرش گریه میکنم سعی میکنم باهاش مهربون باشم اصلا دعواش نمیکنم ولی خب خودم واقعا بریدم

آره اینقدر دلم واسش میسوزه که وقتایی که خوابه میشینم بالا سرش گریه میکنم سعی میکنم باهاش مهربون باشم ...

حق داری میدونم ولی چاره ای نیست

براش با گوشی برنامه کودک بزار بازی بریز رو گوشیت کتاب رنگ امیزی و اسباب بازی بخر تا مشعول بشه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

۲ سال من سعی میکنم باهاش مهربون باشم ولی کل خونه رو بهم میریزه میام میبینم شیرینی ریخته رو فرشا همه ...

حالا ابجی شما بچه اس داداش من که پیر شده و هنوز اذیت میکنه چی ؟ شش سالش شده هنوز شب ادراری داره کل خونه بو شاش میده 

همه‌جا نجسه حالم بهم میخوره

حق داری میدونم ولی چاره ای نیست براش با گوشی برنامه کودک بزار بازی بریز رو گوشیت کتاب رنگ امیزی و ا ...

نمیدونم چرا اصلا به اسباب بازی علاقه نداره کارتونم دوس نداره نگاه نمیکنه وقتیم گوشی تو بازی بهش میدم میره ب همه زنگ میزنه یا میکنه تو دهنش 

گلس گوشیمو کنده جای هندزفری و شارژرشم خراب کرده

۲ سال من سعی میکنم باهاش مهربون باشم ولی کل خونه رو بهم میریزه میام میبینم شیرینی ریخته رو فرشا همه ...

مامانت شاغله؟ 

رسما مامان خواهرتی 

ببین این کارای مادرتون اصلا درست نیس قبول دارم یکم کمک کردن خیلی خوبه ولی اینکه مسئول بچه باشی نه 

منم خواهرم و بزرگ کردم تا چندین سال حالم از بچه آوردن بهم میخورد 

الانم از بچه های دیگه خوشم نمیاد فقط بچه خودمو دوست دارم 

همش عوارض کارای مادرو پدرمه

حالا ابجی شما بچه اس داداش من که پیر شده و هنوز اذیت میکنه چی ؟ شش سالش شده هنوز شب ادراری داره کل خ ...

چه بد واقعا

خواهر من هنوز نمیتونه دستشوییشو بگه و مامانم مدام دعوام میکنه چرا بهش یاد نمیدی🙂🥲واقعا خودم اگرربچه و شوهر داشتم خیلی راحتتر بودم حداقل چند بار میتونستم از خونه برم بیرون

نمیدونم چرا اصلا به اسباب بازی علاقه نداره کارتونم دوس نداره نگاه نمیکنه وقتیم گوشی تو بازی بهش میدم ...

چند وقتشه؟

خواهر کوچولوی من زیاد اسباب بازی دوست نداره ولی با گوشی فیلم میبینه ۲ ۳ ساعتی مشغوله