2777
2789
عنوان

پسر کلاس اولی.... کمک- کمک

275 بازدید | 33 پست

سلام دوستان پسرم کلاس اوله ، تو دوران پیش دبستانی کلا الگو و کاربرگ با زور من یا باباش انجام میداد ، ولی امثال نمیخوام با احبار من پای تکالیفش بنشینه ، چیکار کنم؟ معلمش سرمشق داده ، چندبار گفتم بیا انجام بده میگه حوصله ندارم   

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه تایپی .. امسال

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

تشویقش کن دیگه براش هدیه بگیر

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

خوب چیکار کنم؟ بعنی خودم کنارش بنشینم ؟ اخه چندنفر گفتن که بذار خودش با معلمش روبرو بشه...

خب بهش بگو دوستتش همه انجام دادن فقط تو موندی الان فک میکنن بلد نیستی منم پسرم امسال کلاس اوله بعد داخل کانال که تمرینی چیزی میگه انجام بدین دوستش متین هم هست همش میگم وای متین زودتر از تو انجام داده زودتر فرستاده الان معلمتون میگه چقد زرنگه اینا بعد تا چیزی داخل گروه میرارن میگه مامان بدو ما از متین زودتر بفرستیم ذوق داره

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

یه کاری کن مشتاق بشه برای درس خوندن مثلا هدیه براش بخر بده دست معلم و معلم زنگ تفریح بهش بده بهش بگو اگه درستو بخونی معلم بهت جایزه میده یا غذای موردعلاقتو برات درست میکنم و یا ببرش بیرون به انتخاب خودش یه هدیه براش بگیر و سعی کن زورش نکنی برای درس خوندن