2777
2789

ایا ممکنه کسی بچش تو این هفته سقط بشه و اصلا متوجه ی سقط نشه و رگام هم ندونه که بخواد بزنه؟

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

نه سقط خیلی دردناکه

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رگام ک میگن  اصلا چیه منم چندجاخوندم ترسیدم 

من ۸هفته سقط کردم.خودبخود دارو نیاز نبود‌.هیچ کدوم دکترام حرفی از این امپول نزدن.ک باید بزنم یا نه

واقعا لازمه؟من میخوام دوباره اقدام کنم اخه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
آمپول روگام رو هفتهای بالای ۲۰ میزنن فک کنم من خودمم زدم

واسه چیه!؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
این رگام ک میگن  اصلا چیه منم چندجاخوندم ترسیدم  من ۸هفته سقط کردم.خودبخود دارو نیاز ن ...

باید گروه خونیت به همسرت نخوره مثلا شما منفی باشه اون مثبت

اگه بهم میخورید این امپول لازم نیست 

اگه متفاوت باشه سقط قبل ۱۲ هفته به تشخیص دکتر میگن رگام لازمه یا نه 

این رگام ک میگن  اصلا چیه منم چندجاخوندم ترسیدم  من ۸هفته سقط کردم.خودبخود دارو نیاز ن ...

روگام آمپول برای مادران با گروه خونی منفی هست ک در هفتهای بالای بارداری زده میشه ک بچه از نظر خونی مشکل دار نشه 

آمپول روگام رو هفتهای بالای ۲۰ میزنن فک کنم من خودمم زدم

برای سقط پرسیدم ، برای سقط فرق داره 

من‌همش فکر میکنم نکنه مثلا بچه همون اوایل سقط بشه بعد متوجه نشم و رگام هم برای بچه ی بعدی نزنم

باید گروه خونیت به همسرت نخوره مثلا شما منفی باشه اون مثبت اگه بهم میخورید این امپول لازم نیست  ...

مرسی گلم🌹🌹

ن هردو مثبتیم.