2777
2789

نفهمیدم چی گفتی میشه یکم توضیح بدی 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
نفهمیدم چی گفتی میشه یکم توضیح بدی 

برا یه شهر دیگه امتحان دادم مرحله اول قبول شدم رفتم مصاحبه میگم اگه قبول شدم رفتم میتونم سال دیگه برا شهر خودم امتحان بدم از قبلی انصاف بدم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا یه شهر دیگه امتحان دادم مرحله اول قبول شدم رفتم مصاحبه میگم اگه قبول شدم رفتم میتونم سال دیگه بر ...

فک نکنم دیگه رسمی میشی خب باید انتقالی بگیری احتمالا 

عزیزم خیلی درس خوندی قبول شدی منابعش رو از کجا آوردی منم دلم میخواد امسال امتحان بدم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
آزمون استخدامی امسال نمیدونین چه تاریخیه؟؟

گفتن منم لایک کن

هرجامیگم نمیدونن

یکی به من گفت انگار از دی یا بهمن

فک نکنم دیگه رسمی میشی خب باید انتقالی بگیری احتمالا  عزیزم خیلی درس خوندی قبول شدی منابعش رو ...

کتابای آراه،نوین استخدام، خود کتابا از گوگل، تست از گوگل، بعضی کتابا رو خریدم