2777
2789
عنوان

ترمیم کننده برای عمل لابیا

| مشاهده متن کامل بحث + 4830 بازدید | 29 پست
چرا مجدد عمل کردین؟ کجاش مشکل داشت؟

دکترم یه برش صاف زده بود به همون حالت نیم دایره برش نداده بود ،یعنی وسطش رفته بود و سرو تهه لابیا مونده بود ک باز بیرون بود دوسش نداشتم مجدد رفتم گفتم اونجارو هم برداشت الان قشنگ موازیه قسمت بقلی هلالی شده رفته داخل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند مدته از عملتون گذشته؟ جای بخیه های کامل رفته؟

یکسال حدودا میگذره ،اره هیچ جای برش و بخیه‌ای نمونده و خیلی طبیعی کوتاهتر شده و حتی حسش هم از بین نرفته که بی حس بمونه یا میل جنسی رو کم کنه 

یکسال حدودا میگذره ،اره هیچ جای برش و بخیه‌ای نمونده و خیلی طبیعی کوتاهتر شده و حتی حسش هم از بین نر ...

من ناحیه کلیتوریسم با پایینش جوش نخورده

معلوم نیست بخیش چیشده

الان جدا از هم هستن ولی توی نگاه مشخص نیست

وقتی با دست باز میشه مشخص میشه که کلیتوریس از پایینش جداست

بنظر شما ممکنه جوش بخوره؟

الان از ترمیم کننده لافارر استفاده میکنم

خیلی ناراحتم🤦🏻‍♀️

من ناحیه کلیتوریسم با پایینش جوش نخوردهمعلوم نیست بخیش چیشدهالان جدا از هم هستن ولی توی نگاه مشخص نی ...

با لیزر انجام دادین یا عمل جراحی با تیغ؟  من با لیزر فقط اون قسمت لابیا رو کوچک کرد قسمت کلیتوریس رو کاریش نکرد ،بخیه هم فقط یکی دوتا روی جاهایی ک رگ بود خورد 

با لیزر انجام دادین یا عمل جراحی با تیغ؟ من با لیزر فقط اون قسمت لابیا رو کوچک کرد قسمت کلیتوریس رو ...

من عمل جراحی انجام دادم بخاطر ترسم رفتم کلینیک بیهوش کامل شدم

اسم پماد ترمیمی شما چی بود؟

من ناحیه کلیتوریسم با پایینش جوش نخوردهمعلوم نیست بخیش چیشدهالان جدا از هم هستن ولی توی نگاه مشخص نی ...

سلام‌عزیزم خوبی گفته بودی ناحیه کلیتوریس جوش نخورده آخرش چیشد منم اینطور شده بخیه کلیتوریس ولابیا بازشده وهمونطور که شما میگی شده دکتر رفتم روز دهم عملم گف خودش پرمیشه بینش نیاز به بخیه دوباره نیس شما چیکارکردی؟ توروخدا واجبه جواب بده من ۱۶روزه ازعملم میگذره

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
سلام‌عزیزم خوبی گفته بودی ناحیه کلیتوریس جوش نخورده آخرش چیشد منم اینطور شده بخیه کلیتوریس ولابیا با ...

سلام عزیزم خوب شد از من ،خودش ترمیم شد و پماد ترمیم کننده خیلی زدم ولی اوکی شد همه چیش نگران نباش

سلام عزیزم خوب شد از من ،خودش ترمیم شد و پماد ترمیم کننده خیلی زدم ولی اوکی شد همه چیش نگران نباش

من دوتا دکتر رفتم گفتن خودش جوش میخوره ولی مگه میشه مثه اینکه گوش پاره بشه باگوشواره بعد بهم جوش بخوره!!

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
سلام‌عزیزم خوبی گفته بودی ناحیه کلیتوریس جوش نخورده آخرش چیشد منم اینطور شده بخیه کلیتوریس ولابیا با ...

سلام عزیزم جوش نخورد پیش دکترم رفتم نشون دادم گردن نگرفت

گفتش نهایتش با هزینه خودت باید بیای اون قسمتو زخم کنم بخیه بزنم که جوش بخوره

منم بیخیال شدم

منم عفونت کرده دکترم پماد ان ان و قرص سیپروفلوکساسین بهم داده

ولی ۳ روزه مصرف کردم بهتر نشدم

اینجوریش درد نداره ولی وقتی دستشویی میرم و ببخشید ادرار بهش میخوره خیلی درد داره

کسی تجربه ای داره که زودتر خوب بشم🥲