هوف عزیزم بهداشتو رعایت نکردی بعد عمل که اینجوریشد؟ بعد عمل چیکارا میکردی؟
اوکی شد طبیعی بود اون قضیه من خیلی حساس بودم .دوهفته درد و ورم و حالت عفونت داشت ،مدام پماد میزدم یکی بهم گفت انقد پماد نزن تازه میمونه بزار هوا بخوره خشک بشه روی زخم ،منم پماد نزدم و بهتر شد ،بهداشت رو رعایت میکردم ولی خب من کلا زخمای بدنم عفونی میشن
عه یعنی زیاد پماد نزنیم بهتره؟ اخ منم میخام عمل کنم عزیزم میش از تجربه ات بگی بهداشتو چجوری ر ...
خب من دوبار عمل کردم تا کامل اونی بشه که میخوام، من سه روز اول چون خونریزی داشتم دستشویی با بتادین سرم خودم رو میشستم و با گاز استریل خشک میکردم و باد سشوار میگرفتم که مرطوب نمونه و دامن میپوشیدم هوای آزاد بخوره ، یه پماد هست برای ترمیم اون رو میزدم و وقتی عفونی شد یه پماد آنتی بیوتیک هم زدم . حمام هم رفتم ولی لیف نکشیدم به اون قسمت اطرافشو آروم لیف کردم اولین بارم یک هفته ک گذشت کامل خوب شدم ولی دومین بار چون بریدگی روی جای زخمای قبلی بود دیر خوب شد حدودا دو هفته شد . فقط فعالیت سنگین نکن و نزار عرق کنه اگر عرق کرد بشورش با آب ولرم و خشک کن باد سشوار بگیر. وقتیم میخوای تهارت بگیری حتما آب ولرم باشه ،ما آبگرمکن خراب بود آب سرد میگرفتم انگار درد و عفونتمو بیشتر میکرد . حتما استامینافون بخور ک التهابشن بره و آنتی بیوتیک ک دکترت میده