2777
2789
عنوان

ترمیم کننده برای عمل لابیا

4823 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من عمل لابیا انجام دادم ۶ روز پیش و میخوام خیلی زود جاش خوب بشه .پماد میموزا سی گل و پماد مدیلن پوستهای آسیب دیده دارم کدومش بهتره؟

و اینکه یجاییش زرد وسفید شده درد داره عفونته ؟؟

اوه اره فک کنم سریع برو دکترت انتی بیوتیک لارم باشه شاید

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
اوه اره فک کنم سریع برو دکترت انتی بیوتیک لارم باشه شاید

از همون اول دارم روزی ۴تا سفکسیم میخورم دکتر داد.یعنی ممکنه باز عفونت باشه؟ تو واژن هم گاهی تیر میکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون اول دارم روزی ۴تا سفکسیم میخورم دکتر داد.یعنی ممکنه باز عفونت باشه؟ تو واژن هم گاهی تیر میکش ...

نمیدونم،کاش زود بری نشون بدی خیالت راحت شه

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

فک کنم عفونت کرده عزیزم 

ترشحات زرد یا سبز ندارن لابیاهات؟

بهداشت رعایت کردی قشنگ؟ سیر بخور هر شب اگه عفونتی چیزی هس زود خب شع ب دکترتم بگو بهش عکس بفرس از اون قسمت ک زرد شده ببینه اگع عفونت بود قرصی پمادی چیزی بده

فک کنم عفونت کرده عزیزم  ترشحات زرد یا سبز ندارن لابیاهات؟ بهداشت رعایت کردی قشنگ؟ سیر بخور ه ...

رفتم گفت عفونی شده پماد داد بعد گفت با گازاستریل بهش بکش زردیا از بین بره.هرچی کشیدم فرقی نکرد منم با ناخون کندمش حالا جاش باز زخم قرمز شده🥲😖🤦🏻‍♀️

رفتم گفت عفونی شده پماد داد بعد گفت با گازاستریل بهش بکش زردیا از بین بره.هرچی کشیدم فرقی نکرد منم ب ...

هوف عزیزم بهداشتو رعایت نکردی بعد عمل که اینجوری‌شد؟

بعد عمل چیکارا میکردی؟

هوف عزیزم بهداشتو رعایت نکردی بعد عمل که اینجوری‌شد؟ بعد عمل چیکارا میکردی؟

اوکی شد طبیعی بود اون قضیه من خیلی حساس بودم .دوهفته درد و ورم و حالت عفونت داشت ،مدام پماد میزدم یکی بهم گفت انقد پماد نزن تازه میمونه بزار هوا بخوره خشک بشه روی زخم ،منم پماد نزدم و بهتر شد ،بهداشت رو رعایت میکردم ولی خب من کلا زخمای بدنم عفونی میشن

اوکی شد طبیعی بود اون قضیه من خیلی حساس بودم .دوهفته درد و ورم و حالت عفونت داشت ،مدام پماد میزدم یک ...

عه یعنی زیاد پماد نزنیم بهتره؟ اخ منم میخام عمل کنم عزیزم میش از تجربه ات بگی 

بهداشتو چجوری رعایت میکردی؟ 

عه یعنی زیاد پماد نزنیم بهتره؟ اخ منم میخام عمل کنم عزیزم میش از تجربه ات بگی  بهداشتو چجوری ر ...

خب من دوبار عمل کردم تا کامل اونی بشه که میخوام، من سه روز اول چون خونریزی داشتم دستشویی با بتادین سرم خودم رو میشستم و با گاز استریل خشک میکردم و باد سشوار میگرفتم که مرطوب نمونه و دامن میپوشیدم هوای آزاد بخوره ، یه پماد هست برای ترمیم اون رو میزدم و وقتی عفونی شد یه پماد آنتی بیوتیک هم زدم . حمام هم رفتم ولی لیف نکشیدم به اون قسمت اطرافشو آروم لیف کردم اولین بارم یک هفته ک گذشت کامل خوب شدم ولی دومین بار چون بریدگی روی جای زخمای قبلی بود دیر خوب شد حدودا دو هفته شد . فقط فعالیت سنگین نکن و نزار عرق کنه اگر عرق کرد بشورش با آب ولرم و خشک کن باد سشوار بگیر. وقتیم میخوای تهارت بگیری حتما آب ولرم باشه ،ما آبگرمکن خراب بود آب سرد میگرفتم انگار درد و عفونتمو بیشتر میکرد . حتما استامینافون بخور ک التهابشن بره و آنتی بیوتیک ک دکترت میده