2777
2789

با این همه سخت گیری و گشنگی کشیدن هفته ای یه کیلو کم میشم فقط ! زیبا نیست🥲

۳ شنبه روز چیتم بود ( آزاد)

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کالری روزانه زیر ۱۳۰۰ به بدن آسیب میزنه و درکنارش بدن میره تو فاز قحطی و ذخیره سلزی روشتون کاملا اشت ...

اخه ۱۳۰۰ مصرف کنم که ماهی نیم کیلو کم میشه پیر میشم تا یکم لاغر کنم

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)
من روزی ۱۳۲۰تا مصرف میکنم طبق فرمول کالری شماری وزن ضرب در ۲۰ منهای ۲۰۰ این فرمول هفته ای ی کیلو ک ...

بدنم دیر کم میشه لعنت بهش

چقدر کالری ها کمه ، ریزش مو و یبوست ندارید ؟

نه گلم یکم یبوست داشتم شربت انجیر خوردم برطرف شد

همین دیگه انقد کم خوری اینجوری کم میکنی 

من روزی 1500میخورم هفته ای 1کیلو کم میکنم 

وزن شروع: 78/650، هدف اول:72🔒، هدف دوم:68🔒،هدف سوم :63🔒،هدف چهارم:58🔒هدف پنجم‌:55🔒(23کیلو کاهش وزن)، قد:168
۵ کیلو اضافه وزن

خوب ۵ کیلو اضافه خیلی کمه و به مدت زمان طولانی تری احتیاج داره شما کالریتو رو ۱۳۰۰ ببند در عوض روزانه ورزش کن مثلا مانکن ورزش داره با کالری مشخص اینطوری سوخت و ساز بدنت بالا میره و با کم خوری افراطی به بدنت آسیب نمیزنی

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
خوب ۵ کیلو اضافه خیلی کمه و به مدت زمان طولانی تری احتیاج داره شما کالریتو رو ۱۳۰۰ ببند در عوض روزان ...

دیگ نیاز نیس وزن ضربدر۲۰ و منهای ۲۰۰ بشه هرچندکیلو باشی روزانه ۱۳۰۰ کالری باید خورد و کافیه؟؟