2777
2789

سلام خانما من یک دختر 21 ساله هستم که یک پدر سرحال و سالم دارم باحقوق ماهی 18 تا 20 اما اصلاااااااااا ترج خونه نمی ده هرچندماه یک بار یک کیسه برنجی چندتا مرغ که خودشم می خوره سرجمع خیلییییی خرج کنه 1ونیم تا 2 هست 

خودتون فکرکنید یک خانواده ع نفر بهبالا 2 تومن منم رفتم سرکار حقوق ماهم 1ونیم هرکجا کار واستم پیدا نشد به دلیلی نمی تونم دوتایم برم خیلیییی خستم از پس خوراکمون برنمی یام یک برادرو یک خواهر دیگه هم دارم شاغل که فقط اوناهم ماهی یک تومن می دن درجمع سه تومن خوراک به خداهیچچجچچچچچ یعنی درحدی مه نمیریم خیلی ناراحتم  به لاغرترین حد رسیدم طوری که همه مسخرم می کنن همه و من فقط باید لبخند بزنم  پوست وموی داغون چون نمی تونم بهشون برسم موهام تا باسنم بلنده اما چییی کل زیبایی هامو حس می کنم از دست دادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پدرتون خرجی نمیده؟

مادرتون در قید حیاتن؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

حسرتتتتتت یک لباس خوب پوشیدن یک غذای معمولی  مثل سالاد اولویه حداقل هر 6 ماه یک لباس اما به خدا نمی رسم دخترای هم سن خدمم  می بینم دلم اتیش می گیره حرف بابام اینه یک کاری می کنم مثل سگ التماسم کنید برای پول به پام بیفتید بچه ها لذت می بره از نداریمون  اگه چیزی بخریم با پولمون اولین نفرخودش لقمه می گیره 

حسرتتتتتت یک لباس خوب پوشیدن یک غذای معمولی  مثل سالاد اولویه حداقل هر 6 ماه یک لباس اما به خدا ...

خرج تحصیلتونو چطوری داده این بشر؟

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

اتیش می گبیره یک چیز ساده می خریم بچه ها له شدم درد یک سال دو سال نیست 20 ساله می دونید همع چیز زن زیبایشه از دست دادم 

اصلا 20 سال زندگی نکردم لهم بیاید بهم روحیه بدید مثل همیشه 

میتونی از پدرت شکایت کنی که نفقه و خرجی شما رو در حد شأن و عرف درآمدش نمیده

به این آسونیا نیس. بعد شکایت پدرش سر لج میوفته و خونه همیشه جنگ و دعوا میشه. 

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
اتیش می گبیره یک چیز ساده می خریم بچه ها له شدم درد یک سال دو سال نیست 20 ساله می دونید همع چیز زن ز ...

دانشگاه سراسری قبول شو

برو خوابگاه بمون و همزمان کار کن

شاید ازدواج کردی تا اون موقع