2777
2789

سر شب پریود شدم کمرم و دلم کم کم درد میکرد ولی قابل تحمل بود تا وقتی که رفتیم بخوابیم رو تخت یهو دردم زیاد شد پاشدم یدونه قرص خوردم گفتم دلم کمرم خیلی درد می‌کنه شوهرمم داشت گوشی نگاه میکرد گفتم بلند میشی برام حوله داغ کنی بیاری اصلا گوش نداد دوباره چند دقیقه بعد گفتم گفت برو بابا چند ساله پریود میشی یه بار از این کارا نکردی حالا میخوای بکنی؟!!! منم وقتی ناراحت بشم نمیتونم حرفی بزنم هیچی نگفتم پتو کشیدم و خوابیدم یعنی از درد و ناراحتی خوابم نمی‌برد اونم نیم ساعتی گوشی بازی کرد و خوابید خییییلی ناراحت شدم ازش بلند شدم اومدم سالن خوابیدم ولی خوابم نمیبره چقدر می‌تونه به درک و فهم باشه درد کشیدن منو دید براش مهم نبود 🥀

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم خیلی حس بدیه تو این تایم پریودی زن نیاز به محبت شوهر داره چرا درک نمیکنن🥺

با حرفاش انگار قلبم فشرده شد حالا اصلا فک کن پریود نبودم دلم درد می‌گرفت یعنی بازم همین کارو میکرد 🥲

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

سلام ببین وقتی سیب رو دیده باشی میتونی سیب رو تصور کنی تجسم کنی عزیزدلم 

طرف مقابلت چه خاتن چه آقا اون لحظه هیچ درکی از دردی که شما میکشی نداره چون خودش درد نداره حتی اگر خانم باشه و سابقه این دردهارا داشته باشه 

خیلی از پرستارها دندانپزشک ها و ....رو دیدید وافعا با وجودی که درسش رو خوندن و میدونن طرف مقابل الان درد داره باز متوجه نیستن چون خودشون اون لحظه درد ندارن

عزیزم اون عادت کرده تورو سرحال و قبراق ببینه تحمل مریض داری نداره.. اصلا دلش نمیخواد تورو تو این حال ...

احساس کردم براش ارزشی ندارم خیلی حس بدی دارم 🥺

مردا همشون همینن اصلا این کارا بلد نیستن. من ۶ ساله ازدواج کردم عین این ۶ سال هر روز نباشه یه روز درمیون شوهرمو ماساژ دادم. متنفرم از ماساژ دادن ولی خب چون خسته اس براش اینکار و میکنم. بعد زایمان یه بار کمرم خیلی شدید درد گرفت به شوهرم گفتم یکم کمرمو ماساژ میدی خیلی غد و رک گفت نه. خسته ام خوابم میاد. 

اولین باری بود که ازش خواستم ماساژم بده. منی که از صبح با بچه سر و کله زدم اونم نوزاد رفلاکسی لایق یه ماساژ نبودم🫥

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
سلام ببین وقتی سیب رو دیده باشی میتونی سیب رو تصور کنی تجسم کنی عزیزدلم  طرف مقابلت چه خاتن چه ...

اخه همسر فرق می‌کنه من اون لحظه از درد میپیچم به خودم ولی سرشو از گوشی نیاورد ببینه من چی میگم یه جوری گفت انگار من دارم الکی میگم 😔

اگرهم کسی کسی رو درک میکنه بینشی هست یعنی با عقل و فکرش درک میکنه و بعد عاطفه به خرج میده ،

پس همسر شماهم واقعا به چنددلبل واقعا متوجه عمق فاجعه نشدن ،واگرنه تصورکن خداناکرده اگر دستت با  چاقو بزرگ یهو میبرید و خون زیاد می امد درحد قطع شدن یا مثلا بک تصادف وحشتناک چه عکس العملی همین مرد نشون میداد یا وقتی شدیدا بالا می اوردی 

مردا همشون همینن اصلا این کارا بلد نیستن. من ۶ ساله ازدواج کردم عین این ۶ سال هر روز نباشه یه روز در ...

واقعا از ته دلم می‌خوام خدا هیچ وقت هیچ کس و محتاج کس دیگه ای نکنه تو این موقع ها باید طرفت رو بشناسی