2777
2789
عنوان

از حرف شوهرم خیلی ناراحت شدم خوابم نمیبره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2158 بازدید | 94 پست
منم امروز پریود ششدم نرفت بزام قرص بگیره به رو تودشم نیاورد اصلا ..منم خیلی ناراحتم .چراهمچینن اخه

خیلی قدر نشناس هستن تا وقتی اکی هستی میان سمتت رابطه می‌خوان ولی تا پریود میشی چنان عوض میشن انگار اینا نبودن 😏

حالا به روش میاری که ناراحت شدی ؟

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم چی بگم اگه براش مهم باشه فرقی نمیکنه بلاخره درد همون درده خیلی حالم بده نمیدونم حالا برم سر ...

همون سالن بخواب و حالا اگر لوس بازی جواب میده بگو خیلی ناراحت شدم اومدم گریه کردم نمیدونم هرطور لم شوهرتونه 

دقیقا  این بی توجهی و احساس بی ارزشی ات هست که غمگینت کرده ،به جای این وقتی بدونی چی توی مغزش ...

خب چی تو مغز پوکش هست

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
همون سالن بخواب و حالا اگر لوس بازی جواب میده بگو خیلی ناراحت شدم اومدم گریه کردم نمیدونم هطور لم شو ...

بعد اینکه گفت نمیارم چندتا کلیپ تو اینستا نشونم داد منم چیزی نگفتم پتو کشیدم خوابیدم فهمید ناراحت شدم به روی خودش نیاورد

اره بایدحتما بهش بگم نگم که میمیرم  

چی میگی ؟

من اکثرا دلخور میشم تو پیام بهش میگم یا وقتی زنگ میزنه چون روزا سرکاره تا شب

من بعضی از دوره هام که حالم خوبه الکی وسط روز  بهش زنگ میزنم حالم خوب نیست ومینالم بااین که حالم کاملا خوبه اون روز  میگم نمیتونم شام درست کنم العان هم بعد چند سال رنگی می‌دونه دوسه روز اول هیچ توقعی ازم نداشته باشه 

بعد اینکه گفت نمیارم چندتا کلیپ تو اینستا نشونم داد منم چیزی نگفتم پتو کشیدم خوابیدم فهمید ناراحت شد ...

پس به جای غصه و بزرگ کردن قضیه ،مثل دوتا دوست این مورد رو اروم اروم باهم یادبگیرید ،مثل یک درس ،یک خانمی فرمودن درخیلی مواقع نشون بدید ضعفتونو 

من بعضی از دوره هام که حالم خوبه الکی وسط روز  بهش زنگ میزنم حالم خوب نیست ومینالم بااین که حال ...

چ خوب بهترین کارو می‌کنی 

چی میگی ؟ من اکثرا دلخور میشم تو پیام بهش میگم یا وقتی زنگ میزنه چون روزا سرکاره تا شب

اره منم میزارم یه فرصت بهش میگم مخصوصا تم مواقعی که تودش میادسمتم گله میکنم .اما خب گله هم کنی دیگه اصلا عدرخواهی هم کنن اصلا هرکاریم کنن که دیگه دلمدن ارم نمیشه چون اون لحظه ادم محبت میخواسنهمحبت نکردن دیگه بعدش هرکارم کنن نمیچسبا به ادم.کاش واقعا یکم درک داشتن سردوبی احساس وخشک

پس به جای غصه و بزرگ کردن قضیه ،مثل دوتا دوست این مورد رو اروم اروم باهم یادبگیرید ،مثل یک درس ،یک خ ...

ببین حس پسر بد رو نده بهش ،حس ناکافی بودن 

از طرف دیگه یهو خیلی نازنکن و درد دارنشون نده خودتو که یهو فکر کنه تکلیف بزرگیه متاسفانه مردهااینطوری بارامدن که مدام سرویس بگیرن برای بزرگ شدنسون دراین مسیر باید اروم اروم تغییر کنن 

پس به جای غصه و بزرگ کردن قضیه ،مثل دوتا دوست این مورد رو اروم اروم باهم یادبگیرید ،مثل یک درس ،یک خ ...

اره باید یادش بدم ممنون از راهنمایی هات یکم حالم بهتر شد با حرفاتون داشتم خفه میشدم

ببین حس پسر بد رو نده بهش ،حس ناکافی بودن  از طرف دیگه یهو خیلی نازنکن و درد دارنشون نده خودتو ...

اره دقیقا