2777
2789
عنوان

خواب عجیب😳😳😳😳

97 بازدید | 6 پست

دوستان بیاید از عجیبترین خواباتون بگین که خیلی ذهنتونو درگیر کرده.من خودم اصلااااااا ادم مقیدی نیستم و نماز و قران نمیخونم.اما همش خواب میبینم دارم با خدا و حضرت فاطمه و حضرت صحبت میکنم..قیامت و برزخ رو با چشم خودم دیدیم.توی برنامه زندگی پس از زندگی میومدن از تجربه های نزدیک به مرگشون میگفتن،اما من همهههه اینارو توی خوابم با جزعیات کااامل دیدم..خیلی عجیبه برام

همیشه هم خودم هم خانوادم معتقد بودیم که این چیزا وجود نداره و زندگی بعد از مرگ دیگه نیست..اما با خوابایی که من میبنم واقعا میدونم که هست.خیلی ذهنمو درگیر کرده.تاحالا ۷ بار خواب های مختلفشو دیدم.مثلا پارسال خواب دیدم شوهر خالم توی برزخ هست و دوتا خانم با روپوش سفید دارن اذیتش میکنن.((ایشون توی واقعیت مشکل کبد داشتند))توی خواب میخواستم برم با اون دوتا خانم بحث کنم که شوهر خالمو اذیت نکنند،اما یه صدایی مانع شدد و گفت تا ده روز دیگه این میمیره.صبحش بیدار شدم به خالم گفتم دیشب این خواب و دیدم،،،دقیقا روز دهن شوهر خالم فوت شد،،عجیب ترینش این بود که خالم میگفت لحظه اخر شوهرش همش بیقرار بوده و گریه میکرده میگفته این دوتا زنه دارن اذیتم میکنن ،، درصورتی که خالم میکفت خودمون دوتا تنها بودیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه چطور میشه که مرتب خوابهای معنوی ببینی ولی هنوز نماز هم نخونی!!! هیچ رقمه نمیشه اهمیت نماز رو تو اون دنیا و رسیدگی و حساب کتاب بعد از مرگ انکار کرد، تا اونجایی که من خوندم اولین چیزیه که رسیدگی میشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اخه چطور میشه که مرتب خوابهای معنوی ببینی ولی هنوز نماز هم نخونی!!! هیچ رقمه نمیشه اهمیت نماز رو تو ...

متاسفانه خیلی ناراحتم بابت اینموضوع.یکهفته میخونم بلز ولش میکنم

من زیاد خواب نمی‌بینم اما یبار خواب دیدم سقف خونمون شکافت بزرگی بود و فردای اون روز برای مدتی منو همسرم جدا شدیم .بعد برگشتیم 

یکبارم جایی کار میکردم یه مردی با لباس سفید اومد بهم گفت اینجا کار نکن اصلاااا ترک کن اینجارو و دیگه نرفتم 🙃همین 

متاسفانه خیلی ناراحتم بابت اینموضوع.یکهفته میخونم بلز ولش میکنم

اگر خودت رو مقید کنی امکان نداره بتونی ولش کنی

حتی اگر خسته باشی کسل باشی یا هرچی از ترس اثرات اخروی و گناه بزرگ ترک نماز بلند میشی می خونی حتی شده در حد رفع تکلیف ولی به خودت اجازه نمیدی ترکش کنی

تو نت عواقب تارک الصلوه رو سرچ کن برات تائیرگذار خواهد بود. 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️