2777
2789
عنوان

این لباس مجلسی برای افراد تپل خوبه؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 80 پست
اسی دوباره عکس خودتو بزار

من عکس خودم نذاشتم عزیزم دوتا عکس لباس گذاشتم 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کفشم پاشنه داره اما گن ندارم 

بخر خیلی تاثیر داره عمری هم هست زیر یه تومن هم گیرت میاد احتمالا مدل های مختلف داره هرکدوم برات بهتر بود 

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏

حالا الان دیگه به جشن برس ولی الان مثل قدیم نیست خانوما بعد زایمان تپل بمونم منم خودمم زایمان کردم الان ۶۳ کیلو هستم قدم ۱۶۵ ،بهترین کار اینکه غذای مقوی ولی کم کالری بخوری ،مغزیجات ،میوه ،قطره شیر افزا ،مرغ و گوشت بدون چربی ،غذاهای های ابکی مثل ابگوشت بدون نون ،سرخکردنی نخور ،و در کنارش تو خونه فقط نیم ساعت هر روز ورزش کن بچه خوابه ،برنامه ورزش تو نت فراون یکیشو بگیر دانلود کن ،مراقب سلامتی خودش باش برنج و نون کم بخور  ،مایعات زیاد بخور ،اب میوه طبیعی خودت بگیر اینا هم شیرت کم نمیکنه هم خودت لاغر میشی

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
آخه بچه شیر میدم اگر غذا کم بتورم فوری شیرم کم میشه ، ورزشم وقت نمیکنم کار خونه و آشپزی و بچمم کسی ن ...

یدونه بچه داری؟

اگر یدونست بنظرم واقعا داری بهونه میگیری یا مدیریتت توی خونه کمه .یا تنبلی می‌کنی .برنامه ریزی نداری .

من دو تا بچه دارم ۴ ساله و ۲ ساله .ولی ورزش میکنم توی خونه.و از ۲۹ روز بعد زایمان هم ورزش دارم هم رژیم سالم خوردن.قرار نیست به خودت گشنگی بدی!‌‌‌‌‌‌‌سالم و به اندازه غذا بخور.چیزای مقوی‌بخور ولی به اندازه .چیزای مضر رو حذف کن.لاغر میشی.خواهشا اینو از ذهنت بیرون کن که چاقی تو‌تقصیر زایمان بچه داری و شیردهی هستش.

نه اولی مدلش خوبه . شکم را پوشش میده ولی دومی مدلش یک طوری هست که احتیاج به شکم تخت و صاف داره  ...

قربونت عزیزم ، خودمم میگم بعدا اِن شا الله رژیم میگیرم و درستش میکنم ، اما میخوام لا اقل تو این گرونی خرج میکنم لباس خوبی بگیرم متاسفانه بیرون لباسا همه یا مناسب سن بالای ۵۰ بود یا مناسب دختر بچه های لاغر و ریزه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
من چرا حالا بارژیم ۵کیلو کم کردم ادامه میدم تا ۶۵برسم

موفق باشی اِن شا الله تنت سالم و دلت خوش 

اره برامن عضلس اگه تونسی داخل خونت روزی نیم ساعت قدم بزن

راه میرم اما واقعا باید غذا زیاد بخورم تا شیر داشته باشم اگر یبار کم بخورم یا اندازه خودم فوری بهم نشون میده این باعث شده خیلی وزن کم نکنم 

حالا الان دیگه به جشن برس ولی الان مثل قدیم نیست خانوما بعد زایمان تپل بمونم منم خودمم زایمان کردم ا ...

افرین .نباید تنبلی خودمون رو تقصیر زایمان و بچه داری و شیردهی بندازیم.حرف من کلی هستش نه صرفا استارتر.کلا زنای ایرانی 

بخر خیلی تاثیر داره عمری هم هست زیر یه تومن هم گیرت میاد احتمالا مدل های مختلف داره هرکدوم برات بهتر ...

میگن ساعت شنی خوبه ، حدود ۸۰۰ تومنه 

حالا الان دیگه به جشن برس ولی الان مثل قدیم نیست خانوما بعد زایمان تپل بمونم منم خودمم زایمان کردم ا ...

آره عزیزم میدونم من قبلا عدد وزنم اندازه قدم بود و عالی بود ،الان واقعا کشش ندارم بچه که میخوابه من فقط کار میکنم و بخاطر حساسیت بچم هرچیزی نمیتونم بخورم 

یدونه بچه داری؟ اگر یدونست بنظرم واقعا داری بهونه میگیری یا مدیریتت توی خونه کمه .یا تنبلی می‌کنی . ...

آره یه دونه دارم ، نمیدونم از صبح کار میکنم آخرش هیچ کاری نکردم نه خونم مثل قبل مرتبه نه میتونم به خودم برسم ،واقعا سخته منتظرم یکم بزرگتر بشه بذارم کالسکه ببرم پیاده روی تا لاغر بشم

افرین .نباید تنبلی خودمون رو تقصیر زایمان و بچه داری و شیردهی بندازیم.حرف من کلی هستش نه صرفا استارت ...

من دچار افسردگی شدم بخاطر همین حتی کارهای کوچیکم برام عذاب آوره ، زایمان سختی داشتم