من یادمه درست از ۱۴ سالگی فکر میکردم خوشگلم و چون از همه همکلاسیم قیافه بهتری داشتم خیلی به خودم می بالیدم البته شایدم خوشگل نبودما ولی گاهی که میبینم کسی که چهره پایین تری از من داره و از من خوشبختره حس بدی میگیرم و این منو عذاب میده و حتی تو دلم میگم لیاقتش نداره... یا وقتی یه خوشگلتر میبینم از خودم بدم میاد و حس حقارت بهم دست میده دوست دارم از پیشش فرار کنم میدونم این کارم درست نیست و من افکار نفرت انگیزی دارم اما دست خودم نیست من رو قیافم زیادی حساسم...جوری که میتونم ساعت ها فکرم درگیرش کنم! البته فکر نکنین اگه کسی بهم توهین بکنه راجب قیافم به خودم میگیرم ولی درونم خودمو میکشم کاش میتونستم این وسواسمو از بین ببرم
لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من قبلا معمولی بودم الان خیلی عوض شدم قشنگ میفهمم از نگاه زن و مرد خیلی غرور به ...
دقیقا منم اینطور بودم و همه رو از خودم پایین میدیم و همچی خوب بود تا اینکه بهتر از خودمو میدیدم و فکر میکردم اونم راجبم همچین فکری داره و جلوش موش میشدم😣