2777
2789
عنوان

فکر میکنین خوشگلین؟

128 بازدید | 14 پست

من یادمه درست از ۱۴ سالگی فکر میکردم خوشگلم و چون از همه همکلاسیم قیافه بهتری داشتم خیلی به خودم می بالیدم البته شایدم خوشگل نبودما ولی گاهی که میبینم کسی که چهره پایین تری از من داره و از من خوشبختره حس بدی میگیرم و این منو عذاب میده و حتی تو دلم میگم لیاقتش نداره... یا وقتی یه خوشگلتر میبینم از خودم بدم میاد و حس حقارت بهم دست میده دوست دارم از پیشش فرار کنم میدونم این کارم درست نیست و من افکار نفرت انگیزی دارم اما دست خودم نیست من رو قیافم زیادی حساسم...جوری که میتونم ساعت ها فکرم درگیرش کنم! البته فکر نکنین اگه کسی بهم توهین بکنه راجب قیافم به خودم میگیرم ولی درونم خودمو میکشم کاش میتونستم این وسواسمو از بین ببرم

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤

متوسط رو به بالا

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا قیافه خودم و کلا قیافه هیچکس برام مهم نیست 

نمیدونم چرا اینجوریم هیچوقت فکر نکردم زشتم یا خوشگلم 

باید رو خودم کار کنم 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
من اصلا قیافه خودم و کلا قیافه هیچکس برام مهم نیست  نمیدونم چرا اینجوریم هیچوقت فکر نکردم زشتم ...

ااتفاقا تو شخصیتت از همه بهتره کاش منم مثل تو بودم

اتفاقا من خیلی اعتماد بع نفس دارم و همیشه میگم از همه خوشگلترم

خشبحالت ولی وقتی میبینیم یکی واقعا ازمون بهتره چجوری خودمون گول بزنیم

خشبحالت ولی وقتی میبینیم یکی واقعا ازمون بهتره چجوری خودمون گول بزنیم

گول زدن نداره هرکسی جایگاه خودش داره این وقتی قبول کنی دیگ فکرای دیگ‌نمیکنی

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ااتفاقا تو شخصیتت از همه بهتره کاش منم مثل تو بودم

خیلی مرسی

ولی من هروقت میگم فلانی خیلی خوبه همه میگن چقدر بد سلیقه ای  نمیدونم چرا این حسم ضعیفه

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
چیکار کردی عوض شدی؟ ژل و عمل؟

هیچ عملی ندارم اصلا 

خیلی به خودم میرسم 

البته قبلنم میرسیدم

واقعا نمیدونم چرا ،هی با خودم میگم کاش یکم دیرتر ازدواج میکردم حیف شد ،شوهرمم میدونه که بهتر شدم خودش بهم میگه

نظرت چیه نسبت به قیافش؟

چشماش و بینیش خیلی قشنگه ولی چهرش به دلم نمیشینه و پوستشم تیره است انگار در کل قشنگه ولی چهره ایده ال و سلیقه من نیست 

من قبلا معمولی بودم  الان خیلی عوض شدم  قشنگ میفهمم از نگاه زن و مرد  خیلی غرور به ...

دقیقا منم اینطور بودم و همه رو از خودم پایین میدیم و همچی خوب بود  تا اینکه بهتر از خودمو میدیدم و فکر میکردم اونم راجبم همچین فکری داره و جلوش موش میشدم😣