شما غذای کمکی رو از چند ماهگی شروع کردید ؟ با چه غذاهایی ؟؟ چند قاشق در روز ؟؟ بچه هاتون میخوردن ؟دختر من پنج ماهشه خوب بلد نیست با قاشق بخوره چکار کنم به نظرتون ؟ الانم همه شیر و غذاشو بالا اورد خیلی ناراحتم :(
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
هر ب 2ساعت بااایید ی چی بخوره وگرنه غشو ضعف میاره خخخخخ.من اولین سوپ ب پسرم هویج سیب زمینی برنج دادم بعد دو روز بعدش ی تیکه مرغ زدم بعد ی کوچولو پیاز زدم بعد جعفری گشنیز بعد جا برنج ورمیشل بعد ی ذره نخود فرنگی بعد ی رره کدوحلوایی بعد ی نصفه گوجه همین جور هر ب چند روزی اضافه کردم این بین سرلاک میدم بیسکوییت میدم میوه موز میدم با گلابی رنده شده و سیب رنده شده .بعدم ک هشت ماهگی واردش شد تخم مرغ عدس ماش
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من از پنج ماهگی شروع کردم چون رفلاکس داشت دکترش گفت.من از روزی یه قاشق مرباخوری سروع کردم چهار روز اول فرنی دادم سه روز بعدی حریره بادوم،الان هفته دومه که شروع کردم صبح حریره بادوم دادم،ظهر یکی دوقاشق مرباخوری سوپ(برنج و گوشت ماهیچه) .روش غذادادنم به نظرتون درسته؟
گوشتم ک تو سوپ رون مرغ و سینه مرغ خوبه بریزید و ماهیچه رو.هم بهترین حالت تو شیشه هستش بریزید و بعد عصارشو و ی ذره گوششاشو له کنید تار تار کنید بربزید تو سوپ.پوره ها رو خم میتونید بدید.بعدم اول میکس کنید کم کم نم نم میکسو کم کنید مثلا اگه 5ثانیه میکس میکنید چند روز بعد کنید سه ثانیه من دیگه با این روش میکس رو کمکردم ؟ الان فقط با گوشت کوب ی ذره له میکنم اینجوری جویدن یاد میگیرن میکس باشه فقط میبلعن میره پایین.حالت دهنتون رو جوییدن کنید ک ببین دارید شمام میجویید و تشویق کنید بجو اولا شاید ی کم حالت عق زد بگیره بعد درست میشه
مهرسا جان، یک قاشق مرباخوری آرد برنج رو توی 80سیسی آب سرد مخلوط کردم و روی شعله ملایم حدود ده دقیقه هم میزنم روزای اول باید یکم از شیر مادر غلیظ تر باشه و روزای بعد کم کم سفت تر باشه.من شکر بهش اضافه نکردم گفتم تا وقتی اینجوری ساده خورد بهش بدون شکر میدم چون شکر زیاد خوب نییت تا زیر یکسال.البته این مقدار هم که پخته بشه بیشتر از یک قاشق مرباخوری مبشه،من روزای اول اندازه میگرفتم ففط یه قاشق یا دو قاشق میدادم دیگه کم کم دستم اومد چه مقدار بدم .
کم کم ی ذررره شکر رو بزنید و ب سوپ هم ی ذررههه لیمو ک تفاوت طعم رو هم بفهمه .تو فرینی هم ی ذره قد نخود نبات بزنید سردی برنج رو بگیره.اردم ک خودتون تهبه کنید با برنج ایرانی یا کلا از خوب بودن برنج مطمین باشد ک عالیه نفخ نکنه بچه.
بیتاب میشه و شنیدم اب دهنش بیش از حد میره .طبع برنج سرد و روزا اول غذا ممک یبوستم بشن