2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاید خیلی مهمه .....

| مشاهده متن کامل بحث + 22 بازدید | 55 پست
بچه ها دخترم تو گلوش خیلی عذر میخوام خلط داره ابریزش نداره ولی عطسه میکنه واسه خلطش باید چکار کنم ؟
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
عزیزم پسر من 8ماهگی 10.300 گرم بود بزار بخوره وعدهاشو زیاد کن چون راه بی افته لاغر میشه خیالت راحت.پسر من 8ماهو ی هفتشه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط چون شیر خشکیه شب چقذ میخوره؟؟دکتر ب من گفت شیر شب باید کم کم بشه اب.من نم نم دارم رقیق میکنم مقلا تو 90تا اب دو پیمونه میزنم بعدشم ک گاهی پا میشه پستونک میدم یا ی شیشه وتس اب ذاره اونو میدم میک میزنه باز میخوابه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
قبلن سرما خورده بوده ک الان خلط داره؟؟
تو روز اشکال نداره ولی شب سعی کن از 12شب تا8 صب کلا دو وعده نهاییت صد میل بخوره.من شب شام میدم شیرم میدم بین 11تا 12 میخوابه 4 صب شیر میخوره باز هفت صبم میخوره دیگه نه ب بعد خواب تعععطییل و بیداره.شب تا صب رو کم کم رقیق کن
چند روز پیش عطسه و سرفه میکرد و شیر بالا میاورد که توش خلط بود. بردمش دکتر گلو و گوششو چک کرد مشکلی نداشت ولی الان خیلی خلط داره حتی الان که خوابه صدای خرخر میاد
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم.
من از ۴ونیم ماهگی شروع کردم ولی اوایل در حد یه قاشق چاخوری و چند بار در روز تا ۶ماهگی رسید به یک قاشق غذاخوری
از درویشی پرسیدم روی نگین انگشترم چه حک کنم که وقتی شاد شدم به آن بنگرم و وقتی غمگین شدم به آن نظر کنم؟ گفت حک کن میگذرد