2777
2789
عنوان

بچه ها کیا تپلن میخان لاغر شن

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 40 پست
من پارسال رژیم گرفتم ۱۴ کیلو کم کردم اما امسال دوباره بیشترش برگشت. تو رزیم مهم اینه که همیشه بعد ر ...

منم سه سال پیش 15کیلو کم کردم تو سه ماه با رژیم و ورزش  

اصلنم برنگشت در حد دوکیلو بالا پایین میشدم 

بعدش بارداری و دوباره اضاف وزن الان ارادم ضعیف شده

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای شوخی مگه میشه

بخدا ، تمام بدنم پر سلولیت شده ، در حالی که  خیلی وقته یه کفگیر بیشتر برنج نمی‌خوردم قبل عروسی ۶۰ بودم از ابان تا اسفند ماه شدم ۷۸ ، هرکاری میکنم یک ساله رو ۷۸ موندم تکون نمیخوره وزنم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
همسرم انقد بهم گفت پاندا شروع کردم  الان هر چی میخورم عذاب وجدان میگیرم

من همسرم چیزی نمیگه ولی خودم ب شدت فکر و ذهنم مشغوله انداممه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
من 🤦 منم چاقالو شدم بعد ازدواج تو دو ماه ۱۸ کیلو اضافه کردم

دقیقا منم تو تابستون 10کیلو شیرین اضافه کردم تازه بعضی جاها خیلی جلو خودموگرفتم

وزن شروع: 78/650، هدف اول:72🔒، هدف دوم:68🔒،هدف سوم :63🔒،هدف چهارم:58🔒هدف پنجم‌:55🔒(23کیلو کاهش وزن)، قد:168
بخدا ، تمام بدنم پر سلولیت شده ، در حالی که  خیلی وقته یه کفگیر بیشتر برنج نمی‌خوردم قبل عروسی ...

عجب شما استپ وزنی کردی عزیزم.یا ورزش کن

پووووف تف ب چاقی اه خسته شدم ۱۶۷ قد وزن۷۲

خوبی که باز شما از ما بهتری‌ 

من 165

وزن 76

من پارسال رژیم گرفتم ۱۴ کیلو کم کردم اما امسال دوباره بیشترش برگشت. تو رزیم مهم اینه که همیشه بعد ر ...

واقعا☹☹خیلی سخته یک عمر رعایت کردن خوشبحال اونا که لاغرن دوست من دو تا زاییده انقدرم میخوره از فست فود و شیرینی و بستی تنقلات چیپس و پفک از ۶۰ کیلو تکون نخوردهه