2777
2789
عنوان

بچه ها کیا تپلن میخان لاغر شن

367 بازدید | 40 پست

سلام خانوما 

اضافه وزنم خیلی رو مخمه و اراده اصلا ندارم خیلی اعصاب و روانم رو بهم ریخته شما چطور باهاش کنار میاین 

کسی هست پایه باشه یا گروه داشته باشه بخاد باهم کم کنیم وزنمونو

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

تپل نیستم 

میخوام استخونی شم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تپل نیستم  میخوام استخونی شم

چنده قد و وزنت

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
چنده قد و وزنت

۱۵۹ 

۵۶ کیلو

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

رون دارم فقط

منم پایین تنه چاق .و البته پهلو😫

من الان درست یک هفته ست کالری شمار میکنم دوست دارم ۶۸ کیلو باشم الان ۷۶ ام

دقیقا مثل همیم منم ارزومه 68بشم عالی میشم

من 🤦 منم چاقالو شدم بعد ازدواج تو دو ماه ۱۸ کیلو اضافه کردم

وااای شوخی مگه میشه

منم چاقم غذامون خیلی خیلی کم کردم

منم دلم میخاد شروع کنم

من پارسال رژیم گرفتم ۱۴ کیلو کم کردم اما امسال دوباره بیشترش برگشت.

تو رزیم مهم اینه که همیشه بعد رژیم باید مراعات کنی که من چند ماه مراعات کردم امابه محض مراعات نکردن دوباره برگشت.

کاش یه دارویی چیزی کشف میکردن آدم هر جی میخورد چاق نمیشد