2777
2789

امروز اومدم کیفمو مرتب کنم بعد دیدم یه شماره موبایل روی کاغذ نوشته شده افتاده تو کیفم،،سیوش کردم تو گوشیم،،تو تلگرام دیدم طرف یه مرده،،عکسش پروفایلش بود و عکسای پروفایلش مردونه بود،،هر چی فکر کردم من اون آقا رو نمی شناختم،،نمی دونم شماره اش تو کیف من چی می کرد!!بعد کی میاد الان شماره روی کاغد بنویسه،،تو گوشی سیو می کنن.

یعنی خودش انداخته!!یا همکارام انداختن سر کار خواستن سر به سرم بذارن!!

به نظرتون فردا رفتم سر کار ازشون بپرسم یا نه؟؟!!🤔🤔

می خوام اگه کار اونا ست بگم از این شوخیا نکنن،،تا حالا از این شوخیا نکردن،،نمی دونم درسته پرسیدنش یا نه!!

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

لطفاً هرکس اطلاع داره راهنماییم کنه 

من مرغ عشق دارم دو تا یکیش زده پای اونیکی رو زخمی کرده خون پاشیده 

الان جدا کردم ولی ازش خون رفته نمیدونم چیکار کنم بتادین بزنم ؟چی بدم بخوره ؟

اهمیت نده بندازش دور، به روی خودتم نیار 

تو همکارا برات حاشیه درست میشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا نه چیزی بگو نه چیزی بپرس............کار اونام باشه بذار فکر کنن تیرشون به سنگ خورده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نه بابا نپرسی ازشون 

شاید خود اون اقا تو اتوبوسی مترویی جای انداخته

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

لطفاً هرکس اطلاع داره راهنماییم کنه  من مرغ عشق دارم دو تا یکیش زده پای اونیکی رو زخمی کرده خو ...

با اجازه اسی توی تاپیکش جوابتو میدم 

عزیزم اون دیگه میمیره منم دوتا داشتم اون یکی دیگری رو زخم کرد یه روز بعدش مرد  

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای